打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 獻醜了 第一次玩高lv天山校場pvp :P (不斷更新)

如果係認真咁好嘅相信香b 唔會係22樓回復到講表示失望
較遲開post 嘅逍ser 果段片嘅逍遙仲值得香b 稱讚 ...
fongkapan 發表於 2-1-2013 19:52

天羽打呂亙段片 控制整個節奏既都係天羽自身
至少個段片呂亙甩lock比亂﹏個段仲要少
八陣同樣被破 亦有被移花秒
並唔係批評呂亙d咩 只係想講有邊段片由頭到尾都令人嘩然呢?

畢竟小弟同冰入都有交流過 實情會比其他人清楚
你覺得我偏讚冰入 我又覺得你只係放大高山既失誤
或者真係各自說著自家話
不過呂亙有開細號黎北ser睇過冰入
冰入亦有去逍ser睇香B同呂亙
冰入既甩lock 呂亙既凌波 不如由佢地自己講下吧~ 
回復 支持 反對

天羽打呂亙段片 控制整個節奏既都係天羽自身
至少個段片呂亙甩lock比亂﹏個段仲要少
八陣同樣被破 亦有 ...
楓 〞 發表於 2-1-2013 08:32 PM

無啦啦來討論我同呂亙,,咁我又講返下...

前面我話對冰入有少少失望..係因為冰入同樓主少打,,完全睇得出雙方打得步步為營,,兩個人唔可以完全放開...並唔係對佢技術既否認..每個ser都人才輩出,,我地唔可以齋做井底之蛙,,未親自打過我都唔會隨便否認任何人既技術...
至於失誤..我相信任何人都會有..特別係兩個人實力接近果時,,所謂既失誤就更多更明顯...
而且有失誤既片先係真實,,亦更提供左一個比觀眾學習的地方...
其實唔需要處處執著果少少既失誤位置,,整體既控場同心理先係精彩既地方..
我唔係咩大神~_~,,作為版主,,我會鼓勵大家多D拍片..熱鬧下個版
作為一個觀眾,,我欣賞拍片者既心機..我自己拍過都知其實剪接加音樂都唔係幾分鐘搞掂既事...
作為一個校場愛好者,,我更加鍾意見到實力接近既較量,,亦享受熱血沸騰既感覺

每個人既手法各異..總有我地可以學到既地方..無論冰入定呂亙,,抑或小k小也呢d技術出眾既玩家..如果可以多d拍片,,分享比大家..我相信對自己對人地技術既提升都會有好大幫助...
ps..冰入應該無來過逍ser睇我同呂亙@@  不過隨時歡迎 haha   如果邊個想同我呢個長氣版主玩下..都可以借一個天山ac比我 應該唔會令你地失望!
回復 支持 反對

太在乎完美8陣的話,你就不是逍遙了,打出自己心中既逍遙先是真正的逍遙.......不要來逍ser睇呂亙了,呂亙永遠唔會再玩天龍!
回復 支持 反對

太在乎完美8陣的話,你就不是逍遙了,打出自己心中既逍遙先是真正的逍遙.......不要來逍ser睇呂亙了,呂亙永遠 ...
籃雨 發表於 2-1-2013 09:11 PM

朋友好似好灰咁wo..又比仔飛呀??
回復 支持 反對

回復 43# 籃雨

要不要來個告別戰
回復 支持 反對

太在乎完美8陣的話,你就不是逍遙了,打出自己心中既逍遙先是真正的逍遙.......不要來逍ser睇呂亙了,呂亙永遠 ...
籃雨 發表於 2-1-2013 21:11

春天分手 秋天會習慣 苦沖開了 便淡
回復 支持 反對

一收工返到黎睇到咁多人討論,呵呵...香B...你個板又熱鬧左啦....
比乜鬼技術呀...最重要有人響校場陪我玩...
之於有人話放大無去追既講發...大家如果真係玩到化就會明架啦...
場場我都輸...換比我響校場入面打耐D....我唔用溪山都無所謂- -
咁快出去咪又要加血- -""
天龍都出左5年有多...年年玩個心態都唔同....
校場入面追求D咩...玩個個人先知...玩成點...人地鍾意點講咪又得佢啦...
講咁多...倒不如打多場...未打過...就好似而家咁...浪費口水- -""
光云,香B  我想問下你地...點樣將D片壓細D..1分鐘成3GB- - 嚇死我- -
呂亙....咪鬼將其他人講D野放響心啦....尚次同你講個樣野...練到未呀...呵呵....
如果你 同 香B 唔MIND 8X  逍遙  8X 天山  8X武當...而又無乜裝....無乜心法....北SER搵我....借比你兩個陪我玩又點話...^^絕對唔係挑戰....
PS.放棄左3年...都想搵返阿康個D人同我玩下....
回復 支持 反對

一收工返到黎睇到咁多人討論,呵呵...香B...你個板又熱鬧左啦....
比乜鬼技術呀...最重要有人響校場陪我玩.. ...
冰入 發表於 2-1-2013 10:54 PM

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4358307&extra=page%3D1
冰入兄,,呢到有拍片同轉檔既教學

無錯啊!! 自己校場玩得開心就夠晒,,人地要踩要點都唔洗理!!!
哈哈,,睇來你都係同我同呂亙同一類人..遇到好對手就可以打足幾個鐘都唔厭!!
今日先同呂亙打左成3個鐘~_~ 不過一d都唔覺攰!! 反而暖返隻凍冰冰既手!!
有ac借比我玩就唔客氣喇!! 禮拜6日我係北ser搵你吧!! 而家我都要溫書 都無咩點玩
回復 支持 反對

比乜鬼技術呀...最重要有人響校場陪我玩.. ...
冰入 發表於 2-1-2013 22:54

哈哈,係呀,而家都唔係係天龍為數值而戰,係為娛樂而戰#3
回復 支持 反對

學到我啲游擊技術啵心仔!keep going 加油!
回復 支持 反對