打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 幸運機2號獎品列表(詳細)

獨角獸高達(A rank)
獨角獸高達2號機 報喪女妖 (AR RANK)
玫瑰祖魯
里歇爾 (隊長機)
Z PIUS(A1型)
Z PIUS(C1型)
副官G
副官F
副官B
副官E LV-2
藍色4
紫色1
淺玉色1
紅色3
淺綠色2
金屬拋光 100
特點卡X1
G幣5000-80000
200經
1000經
5000經
推進力下降
順間移動
強化順間移動
海市
強製跳
底力爆發
必殺上升
新人類覺醒
獨角獸高達(光束加林炮裝備)
總共用了1100個
(以上有遺留,請留言)
---------------
現正要進行第二次1萬場旅程
下次就是這一部,我只忠誠於UC

回復

獨角獸高達(A rank)
獨角獸高達2號機 報喪女妖 (AR RANK)
玫瑰祖魯
里歇爾 (隊長機)
Z PIUS(A1型)
Z PIUS( ...
CEMA 發表於 20-12-2013 15:42

回樓主, 在SD入面講中左某部新SS機之類, 會得到好多負評

呢部SS機我試過應該幾好用, 就是R前唔型( 到而家都覺得獨角高達唔靚仔@@)

入手不算太難, 抽999次後再等多2個星期左右會補機

至於PS3入面部高達, 我上年玩時也入左手, 同時入埋部黃金聖衣高達

呢部獨角全武裝型真係好屈...做任基本什麼都能過, 可惜的是此GAME不耐玩, 爆左任務同組隊任後就沒事幹了
回復 支持 反對

回復 2# 雷臣

我明白的,多左一部,當訓練機用lo,另一部打實戰
同時可以收集sr新安
(如果我不放相片,人家是很難相信我,所謂冇圖冇真相)
多謝你的意見,老友
回復 支持 反對

回復  雷臣

我明白的,多左一部,當訓練機用lo,另一部打實戰
同時可以收集sr新安
(如果我不放相片,人 ...
CEMA 發表於 20-12-2013 16:42

我比你好運少少, 唔使999抽就中左  HEE HEE

而家仲玩SD得來仲要肯入點既成年玩家不足, 搞到..除左營業額不足外, 風氣也差

大家互相扶助吧~~~~~~
回復 支持 反對

勇士
回復 支持 反對

回復 4# 雷臣

這麼好,恭喜你,你自己有木有SR新安?如果沒有不如就....(你懂得的..)
其實我本身也是一個普通玩家,花錢也要看應該如何用
我抽埋全裝備後,不再打算花錢,因為目標完成了
我盡量扶持一下,因為SEVER到依家都系好LAG,這才是一個大問題
回復 支持 反對

回復  雷臣

這麼好,恭喜你,你自己有木有SR新安?如果沒有不如就....(你懂得的..)
其實我本身也是一個 ...
CEMA 發表於 20-12-2013 17:22

我D機好齊阿@@ , 好似今月既連續10日PK送既機體, 我幾乎齊晒, 唯一欠2部機都係今月消費獎度送埋

其實所謂既扶持, 都係個句有錢出錢有力出力

每月入少少錢, 平時玩SD時講反人話

最看不過眼的是出錢小或唔出錢, 仲要成日四圍串趕走玩家或者多多要求

至於SER LAG真係冇得救了, 代理本身做得差, 大家都係見步行步
回復 支持 反對

我比你好運少少, 唔使999抽就中左  HEE HEE

而家仲玩SD得來仲要肯入點既成年玩家不足, 搞到..除左 ...
雷臣 發表於 20-12-2013 17:14

要怪就怪玩家同經營手段啦
有啲玩家成日話sd執執執 冇腦既咪信囉

g1之前經營手段太差令到冇乜人肯再放錢投資

好吧,見今個月活動幾好,紀念巴尼
我買張68既當支持
回復 支持 反對

要怪就怪玩家同經營手段啦
有啲玩家成日話sd執執執 冇腦既咪信囉
...
opqnkddk112 發表於 20-12-2013 18:17

玩家講乜一回事, 但G1本身同玩家幾乎係0溝通, 樂古也很少上水

不說了, 同小朋友出去食飯  今日小朋友收到搖控車, 開心死佢地了~.~

PS: 想當年自己都冇得玩阿.....怨念................
回復 支持 反對

回復 9# 雷臣

唯有見步行步
對了,你上次問我那位是京田四郎
http://www.youtube.com/watch?v=gLLowuRkY3M
仲有部武者TURN A,如果有出就好了
回復 支持 反對