打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] hi雷臣有d野想同你講

都係講道理姐,你不喜歡人做,但自己又做,還開帖,難道你覺得開無謂帖無問題?但人地回帖無謂就5得? ...
BARATHUM 發表於 9-1-2014 20:59

我個帖都係講道理 我唔覺此帖無謂 亦無話不喜歡人做
回復 支持 反對

對不起 我很廢 我不敢挑戰F91帝 怕你開部F91來我屋企炸我
再狠d 開部F91 殺埋我全家
F91 真的很可怕 這方 ...
Q赤武Q 發表於 9-1-2014 21:02

唉 小學雞
f91帝又唔係我改既 sorry我就講左
我都想講交流唔係求敗
回復 支持 反對

我個帖都係講道理 我唔覺此帖無謂 亦無話不喜歡人做
f91x123 發表於 9-1-2014 21:05

你無不喜歡人做?就是話你喜歡人做?就是說你個帖其實係要自持雷臣,認同他的做法?所以剛才的感謝,其實你係真心既?

“呀呀呀呀呀呀 咁要多謝佢啦”
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
楼10
回復 支持 反對

一路睇一路笑,正皮ed
回復 支持 反對

你不要敏感,我只係打個例子,麼野叫著同sd有關的內容,絕對5系話裡邊個f91人品有幾差,有幾無品 ...
BARATHUM 發表於 9-1-2014 21:04

似你誤會左 我一直同你講我開呢個帖係想叫佢唔好分享變作文.. 係你死要針我sd有唔有關 我就係叫佢唔好再咁你又話我咁 明未..?
回復 支持 反對

佢作文咪比佢作囉,
佢回應對象又唔係全部人,
你可以選擇唔睇(我都冇乜點睇字海)

btw,佢字海係有POINT的(只係大部份唔關SD事)
回復 支持 反對

佢作文咪比佢作囉,
佢回應對象又唔係全部人,
你可以選擇唔睇(我都冇乜點睇字海)

btw,佢字海係有POINT的(只 ...
199xabc 發表於 9-1-2014 21:11

我一直想話佢咪離題 個個笨油街又話我f91乜 sor左係我語氣唔好
回復 支持 反對

似你誤會左 我一直同你講我開呢個帖係想叫佢唔好分享變作文.. 係你死要針我sd有唔有關 我就係叫佢唔 ...
f91x123 發表於 9-1-2014 21:11

現在你又話5贊成他這樣做?但之前你又話5反對?
小弟我真的被你搞糊塗啦

“我個帖都係講道理 我唔覺此帖無謂 亦無話不喜歡人做”

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... page%3D1&page=3
楼21
回復 支持 反對

你無不喜歡人做?就是話你喜歡人做?就是說你個帖其實係要自持雷臣,認同他的做法?所以剛才的感謝,其實 ...
BARATHUM 發表於 9-1-2014 21:09

個帖就係想叫佢講時講離左題又要繼續仲要講佢表弟又日本妹咁好離題又晒命
有時有d野唔使講咁多架 就係咁 好難明咩==??
回復 支持 反對

你意思系5系話,你可以接受他post d 同sd無關的野,但係接受5到他晒命?點解你在乎他晒命?難道會令你,好5舒服,好難受,甚至自卑?
回復 支持 反對