查看: 3440|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 52公告(韓服改版翻譯版),有雷+土精靈取代金巨!?

1.日本大雪山冰谷改版
- 大雪山冰谷怪物变更,增加了冰冻城地形。
- 怪物:冰冻骷髅、冰冻骷髅战士、冰冻骷髅枪手、冰冻虎鹤、冰冻巨树、冰冻蜥蜴、冰冻飞虫、冰冻骷髅武士、冰冻骷髅君主(海王手套)、冰冻术士、狂暴雪人、冰冻蟹、雪女女王、复活的双头蛇(凤凰手套)、复活的破奥(波轮)、复活的冰雪神(太皇戒指)、天照大神(天照腰带、天照青铜镜)
2. 地震车、火龙车改造
- 地震车改造 新技能:连续射击
- 火龙车改造:猛击火龙波技能强化
3. 物流仓库改版
- 印度物流仓库与共用仓库合并。退还建造仓库用的砖头。
4. 外形变换
- 快捷键C,点击可装备道具,进行外形变换。
- 其实就是皮肤变换功能。
- 专属、鬼道、有孔、时间限制、归属 道具不适用。
- 使用变身书后无法变换外形,变换外形后无法使用变身书。
5. 增加精灵
- 土精灵:提升我军打击抵抗
- 闪电精灵:提升我军法术抵抗
6. 圣诞节活动
7. 其他变更
- 搜集商物品变更。
- 提升威力:陷阱、拔刀术、震壳、冰龙出射、再生、赞歌、八门禁锁、锐刀、雷击阵、暴风雪、大剑投掷、剑轮、破碎、召唤弩车、炮击
- 台男守护物的治疗能力稍微下降。
- 增加了 小玲、於台、冰精灵、监视者、香儿的个体数。
- 大将军戒指、发光戒指,工作量改为30万
- 工厂铁匠铺可制作火牛天王戒指
- 部分神兽以上难度材料物品掉率稍微下降。
回復

但係精靈都係帶得一隻~_~
回復 支持 反對

但係精靈都係帶得一隻~_~
davidync 發表於 23-12-2014 14:26

坑番一個帥位都好XD

最驚佢加得少,根本取代唔到...
回復 支持 反對

冇話過唔可以重疊wo...
金仔200左60%抗都唔夠用啦...
我之前238金仔79%都叫做勉強(冇你地港巨神裝)
而家金仔2轉左跌哂D抗 打隻王都要生死馬仔...慘
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復  聶羅阿瑪特

見到好耐 但仲未有圖遲D可能會出暗精靈 減怪物法抵
   光精靈 減低自己友受到傷害
植物 ...
simonAQAQA 發表於 23-12-2014 15:50

你估pokemon咩...想太多了XD
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

精靈相信仲會係咁出
回復 支持 反對

一早係日巨Whatsapp 群估到會出雷、土精靈,連效果都估中埋。

因為我一知佢一定跟 五神獸既元素 風火水土雷去出。如果唔係點會用佢地d碎片、結晶。

而效果都估到係因為巨商真係無咩特別野可以再出,黎黎去去都係咁。你見風精水精 都係抄番馬符兔符就知。
回復 支持 反對

港巨有排
回復 支持 反對