打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 商城更新公告

巨商商城道具上架,有興趣的玩家可以到商城購買喔!

【羅曼蒂克包包】
隨時抽中封印書、封印書(不可交易)、祝融斧、火牛天王指環、玄冥槍、句芒刀、明王刀、職業書 - 樂師、
無想轉生、解封符、梵天的權能、流星校服、雷劍、太皇指環、食客名簿-2次將帥倉庫、封印珠、各款入籍誓約及其他珍貴虛寶。
限定售賣期:4月13日~4月19日
售價:78GASH

《巨商》營運團隊
回復

又黎啦
回復 支持 反對

因為橙子見太耐冇出袋袋...決定係時候出番個每月袋子
回復 支持 反對

NNNNNNNNNNNNNNN咁耐無黎...
一黎仲係死性不改XDD 一日黑橙一世都係黑橙@@"
回復 支持 反對

真係唔去台巨都唔知台巨先伏@@成日中咪D咩鬼仙藥1日/7日上石裝果D15雙經T_T連多多都無個黑橙D袋算良心架啦
回復 支持 反對

真係唔去台巨都唔知台巨先伏@@成日中咪D咩鬼仙藥1日/7日上石裝果D15雙經T_T連多多都無個黑橙D袋算良心架啦 ...
chipanff 發表於 13-4-2015 20:58

港服就係入籍孫子哥d就係出太多先變左伏遮...台服應該難d吧
同埋宜家計商2分分鐘十一二e收到孫子,冥石黃石,蛇鱗龍鱗哥d價又高,其實都幾適合新手玩
回復 支持 反對

真係唔去台巨都唔知台巨先伏@@成日中咪D咩鬼仙藥1日/7日上石裝果D15雙經T_T連多多都無個黑橙D袋算良心架啦 ...
chipanff 發表於 13-4-2015 12:58

其實伏唔伏都係咁玩,但台巨冇家既感覺~~
回復 支持 反對

回復 6# 聶羅阿瑪特

港巨係封書難出之外新手起家易-,-台巨合神易但新手要買彈同點先起到家
回復 支持 反對

回復 7# jacky123200

港巨朋友走清光我先去台巨-,-好彩台巨都有幾個朋友玩緊我又入左我的醉愛團友又唔錯
回復 支持 反對