打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 初次合神選擇

hi大 發表於 23-9-2016 23:28
咁無辦法了,
合龍吧
如果係主力, 我寧願要印象多過雀, 除非用黎減抗

龍無柏仲廢  同埋點升到210+.......
回復 支持 反對

henryns 發表於 23-9-2016 23:30
龍無柏仲廢  同埋點升到210+.......

咁真係合又死, 唔合又死了
其實我一直唔明點解有人會玩日本呢個國家
打又唔夠人勁, 輔助既又一隻都無
不過其實仲有個方法既, 冰牆+朝2/日男, 以前橙港巨都玩過, 不過好快玩厭
回復 支持 反對

hi大 發表於 23-9-2016 23:37

日本D將都好勁  只係差唔多隻隻都要配合先玩得
回復 支持 反對

hi大 發表於 23-9-2016 23:37

白虎合黎都哂氣又要跳黎跳去回MP又難控, 係我合雙龜算還定冇隻有用

用賽3做主力啦,用完第日我合馬又可以用黎做陰
回復 支持 反對

賽3主力據聞比印刀威力高,又有人說差不多,未經實測,但唯一知道(見過),就是威力非常強。
基本上可以當半隻馬用。
建議你用賽3,至於印刀,用印刀太傻,解封貴到……=.=
(PS:兩隻都要有孫子)

既然賽3/印刀有,可以用來打近乎全部地怪(威力不足應該打不到天王)
合神的話,不如考慮一隻打天,即是龜/龍,因為你無祖,龍似乎較值得
回復 支持 反對

foolruner 發表於 24-9-2016 10:04
賽3主力據聞比印刀威力高,又有人說差不多,未經實測,但唯一知道(見過),就是威力非常強。
基本上可以當半 ...

板3  鬼弓祝斧打天仲好  無柏同210LV既龍  真係睇佢唔起
起碼板3啪啪啪連爆6野勁痛
回復 支持 反對

henryns 發表於 24-9-2016 10:37
板3  鬼弓祝斧打天仲好  無柏同210LV既龍  真係睇佢唔起
起碼板3啪啪啪連爆6野勁痛 ...

210,都要由1升起的

@@啪啪啪,都是一個選擇
但無無限MP始終不大安全,個人感覺
回復 支持 反對

htse 發表於 24-9-2016 06:53
白虎合黎都哂氣又要跳黎跳去回MP又難控, 係我合雙龜算還定冇隻有用

用賽3做主力啦,用完第日我合馬又可 ...

虎其實唔差, 225前只要裝配合得好,
唔洗加智都有3000幾魔,
225後用天照套, 4000幾魔, 點都夠用, 威力都算ok, 仲有得暈怪
但問題係一定要有祖2, 最好有埋金巨同補血,

至於龜我就真係好後悔合啦,
唔知係咪我隻龜未到210上密S既問題, 而家204lv上太套,
去解印度提婆任, 基本上招技一夠鐘解除就死路一條,
D血好似倒水咁, 祖2想生死佢黎唔切
回復 支持 反對

foolruner 發表於 24-9-2016 10:58
210,都要由1升起的

@@啪啪啪,都是一個選擇

其實我有花3, 仲洗唔洗合龍
而家煩惱緊留隻龜谷戰定係換/另買封書合龍打天/雀減抗
回復 支持 反對

hi大 發表於 24-9-2016 13:19
其實我有花3, 仲洗唔洗合龍
而家煩惱緊留隻龜谷戰定係換/另買封書合龍打天/雀減抗  ...

花3 同龍都唔係差幾遠.... 花3 仲有用...又可以做念...  龜谷戰仲小過虎...     其實不如唔好哂錢合啦仲廢過啲2-3轉.... 一係合馬

有虎有龜, 最多合多隻神/龜換其他, 馬就唔合啦, 唔想再課金玩  發表於 24-9-2016 15:05
回復 支持 反對