打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 巨商!離題

巨商改板越改越離題!又神又凶!!仲要出埋天王!破壞左遊戲平衡!到現在大家用既將帥應該不會有什麼出入! (燕,巨,金,帕,花,賽  )!其他帥應該少人用或者沒人用!       想當年要升高隻2轉先可以打到勁怪!到宜家只要課金乜怪都打到!玩家心血何在!?             本人意見應取消神凶天!加強組隊利益,強化每國將帥,做到不是課金就是高手!不過巨商都係當年好玩一人十二隻兵,組隊有三十幾四幾隻一齊打!
回復

qpxxqp2445 發表於 18-12-2016 01:21
樓主 真係想得太離題

可能係喇!大家努力追天王吧!
回復 支持 反對

窮?二,三萬hkd我仲比得起!我講既係成隻game個遊戲性!平衡性!娛樂性!孫子,入書,無想唔駛要錢咩?當你食11本孫子你一個人都控唔哂十一隻兵喇!問題係佢用5神獸打倒30幾隻將帥  (計2轉),現在再用4天王打倒5神獸,下次乜乜打到4天王!ps既game大家應該都玩過!玩洛克人都要跳來跳去避彈喇!如果你可以企定定個boss打你幾百下你都唔死,你一個bb彈就打死boss,comeon!呢個係咩遊戲!?天下無雙果然利害!
回復 支持 反對

如果真係要出天王可以將每個國家將帥加封書轉天王!五國三十隻將帥!仲唔發!就算人無錢轉天王,至少有個隻2轉帥先有!比人有少少希望!呢d先叫搵錢!
回復 支持 反對