打印 上一主題 下一主題
收起左側

[BT分享] 三國志11正式版!!!免CD係27樓~

唔好意思!!!火雞123 先生~
我下唔到~~
你可唔可以add我之後add比我啊
msn:HKLHO@hotmail.com
希望你可以send個教學同使用方法泥啊唔該
回復 支持 反對

Originally posted by 周伯 at 2006-3-18 03:32:

不用找!我有方法可以玩:sd4_hide.rar

1)你要 downlaod sd4_hide.rar 解壓
2)每次玩最好用alcohol120% or Daemon 再插入San11game CD, 不要用autorun彈出來那個run game
3)開SafeDisc4 Hider按 Hide 開住 ...

點解我dl左解壓唔到既=o=
回復 支持 反對

Originally posted by 周伯 at 2006-3-18 11:32:

不用找!我有方法可以玩:sd4_hide.rar

1)你要 downlaod sd4_hide.rar 解壓
2)每次玩最好用alcohol120% or Daemon 再插入San11game CD, 不要用autorun彈出來那個run game
3)開SafeDisc4 Hider按 Hide 開住 ...

個檔唔得呀∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
回復 支持 反對

有冇人可以幫下我 我冇starfuc.k
回復 支持 反對

唔得啊~個檔一解就彈左個唔知墨
之後就用唔到啦
回復 支持 反對

No CD!!!!
回復 支持 反對

Originally posted by 電光幻影 at 2006-3-18 03:35:
唔好意思!!!火雞123 先生~
我下唔到~~
你可唔可以add我之後add比我啊
msn:HKLHO@hotmail.com
希望你可以send個教學同使用方法泥啊唔該

掛載第二片在酒精or dt上,
首先使用 Starfuc.k0.83 把 光碟機給關掉 ,
Starfuc.k 使用方法
相關設定內,選擇酒精or dt安裝的位置
要選 StarFuorce 3.449 XXX,
然後再選擇「關閉光碟機」,
然後就可以執行遊戲了
回復 支持 反對

Originally posted by 火雞123 at 2006-3-18 04:40:

掛載第二片在酒精or dt上,
首先使用 Starfuc.k0.83 把 光碟機給關掉 ,
Starfuc.k 使用方法
相關設定內,選擇酒精or dt安裝的位置
要選 StarFuorce 3.449 XXX,
然後再選擇「關閉光碟機」,
然後就可以 ...

Starfuc.k我冇WO=.=可唔可以SD比我
仲有StarFuorce係邊DL..THX!
回復 支持 反對

我想問點解安安下彈左舊野出來叫我入第二隻碟o既?我唔識整,教下我la,唔該><
回復 支持 反對

唔該有冇肯放starfuc.k上來~~~~~~pls
回復 支持 反對