打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公告]愚人節即興活動<截止報名>

關閉 [複製鏈接]
會員dude
球場比玩事件=..=

今日去打波,朋友a約左我2點,但係佢3點9先出現=..=
而我?!好準時地2點去到,無人係度,心諗佢地遲小小既者,我咪走左去買野食羅,買完食埋都仲未見佢地‥‥我又咁岩唔記得令手提去打波‥‥‥等等等,等到3點,返屋企打比佢地問啦-..-朋友a話朋友b係約2點嫁喎,我同左朋友b講我3點遲小小先去架‥‥我即媽x佢,你同朋友b講有鬼用呀?搞到我等左成個鐘呀!!!朋友a講sorry羅‥‥
結果我照去到,朋友b就講返比我聽"禺人節快樂!!!"
真想講操口=..=

[ Last edited by DUDE on 2006-4-1 at 10:10 PM ]
回復 支持 反對

AR樂 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

睇番#4 thx~~~~
回復 支持 反對

會員名:小*笨*豬   

事件名:輕易相信別人的後果

事件:講呢D野,我一定有份啦=V=
----------------------------------------
Part.1
yesterday我好似平時咁番學啦"
一番到去,我其中一個fd就話好大件事"
佢話,我個死敵屈我爆粗,仲話左比訓導主任知
唔知點解,我竟然會信= =(仲超驚!)
喂住,我fd叫我快d去見班主任,話有野同我講,
我果時真係好驚,心諗一定死梗........
-------------------------------------------------------
Part.2
上到去教員室,入左去,行左去見班主任..
班主任就問我:你無啦啦上黎做咩呀"
我口啞啞...喂住比佢笑,話:你未訓醒,夢遊左上黎咩,快d落番去!"
死仔,搞到我超火羅!
我落到佢,佢就話,xxx,估唔到你都幾蠢wor,咁都比我玩到,愚人快樂~!
--------------------------------------------------------
佢玩到咁大,我真係想x左佢!

[ Last edited by 閃靈* on 2006-4-2 at 09:31 AM ]
回復 支持 反對

[quote]Originally posted by AR樂 at 2006-4-1 20:57:
笨笨貓@﹏@ 說:
係咪個個自由之光呀 ?
﹏清風雨點☆初夏的
回復 支持 反對

會員名:萬念皆寂     

事件名:-0-v

事件:我果個好似好濕碎咁
今日同班fd去玩,玩完食飯∼
食完飯我拎左包爽浪香口珠出尼,
跟住食左一粒話冇哂,班fd就差d想爆粗鬧我∼
然後我拎左盒易極爽口片出尼比班fd
你地知果d爽口片幾薄又同個盒同色架la
佢地拎尼拎去都拎唔到一塊...
手指上面仲有d污糟野(剛剛食飯拎的wasabi= =)

跟住佢地即刻搵廁所洗手=.=v

ps:根本d爽口片都係比我食哂= =...

[ Last edited by 閃靈* on 2006-4-2 at 09:32 AM ]
回復 支持 反對

會員名: *Yuen∼

事件名:請同學注意

事件:
miss ko:
           今天發生一件十分不,我們學校有5個學生在過馬路時被一架私家車撞至重傷.現在學校呼籲各同學要小心過馬路.

這是假的
愚人節快樂
回復 支持 反對

會員名:★Y﹏Y★
事件名:姐姐也瘋掉
事件:
難得的一天愚人節
「活潑好動」的我又怎會不出動咧 ?
今天,老姐問我有沒有錢,叫我借她100大元
我在老媽的袋拿去100元姐
媽睡醒後,發現袋中少了錢
問弟誰拿了,弟看過姐手拿著100元而歡天喜地
說是老姐拿了她的(我也有附和)
就叫姐來解釋解釋
媽問老姐是否拿了時,姐說是我給那100元她的
我立即否認,僥倖地,媽信了我
叫姐快還100元她
事件完了後,我跟老姐說:
「你是說借吧,借是會有還的一天喔
而且,你忘了一件重要的事....
今天是  愚 . 人 . 節」
回復 支持 反對

會員name:◎真•神龍劍◎

事件名:朋友玩我玩唔成

事件:我金日有個fd msn我...

說我張相被人post 上了網,,,,,,,佢又比左個網址我wo.....

好彩我記得金天是4月1,,,,,,沒有上他的當.......

哈哈.....

[ Last edited by ◎真•神龍劍◎ on 2006-4-1 at 09:43 PM ]
回復 支持 反對

會員名:馭空之邪龍
事件名:傾電話

事件:其實我fd想叫我同佢傾電話,但係我又唔想同佢講,所以就話我家姐用緊=3=

(好無聊吧)
那算是愚人節嗎= =

[ Last edited by 閃靈* on 2006-4-1 at 10:20 PM ]
回復 支持 反對