收起左側

[綜合討論] [原創] 【淺談】 巨商八隻二轉

唔知點解睇完之後好似想轉臣2咁...

我e嫁升緊許伯=3=

61中

唔知轉唔轉臣2好

但我又想轉飛燕,昌2同寧2,唔知唔要邊隻好...

我有隻賽2了a_a

[ Last edited by 魔劍 on 2006-4-13 at 11:04 PM ]

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

你隻臣加左幾多力呀
睇到個post就add我ZzJackzZ(商二)thx~*

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

偶的簽名檔有加點睇。。

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

想問樓主如果入了6隊象而入戰又企定邊位..
你會放冰還是不放?
如果不放你會否用大孫會停在前方給冥象來齊才出技還是冥象一來便放技呢?

回復 支持 反對

Originally posted by _牙偉 at 2006-4-13 23:17:
你會放冰還是不放?
如果不放你會否用大孫會停在前方給冥象來齊才出技還是冥象一來便放技呢?

唔放冰。
先到的冥象,讓小燕二轉或小臣二轉撿了算,
小昌用以打大堆的。

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by _牙偉 at 2006-4-13 23:17:
你會放冰還是不放?

mp足夠的話可用臣2慢慢清(昌也可吧)
反之冥巫會更可怕
要是有隻石娃娃就甚麼都不用怕了

回復 支持 反對

Originally posted by NeojulianEX at 2006-4-13 23:21:

mp足夠的話可用臣2慢慢清(昌也可吧)
反之冥巫會更可怕
要是有隻石娃娃就甚麼都不用怕了

嗯嗯。
簡直認為巫女比冥象強=.="

回復 支持 反對

Originally posted by 籐原佐為 at 2006-4-13 15:20:

唔放冰。
先到的冥象,讓小燕二轉或小臣二轉撿了算,
小昌用以打大堆的。

大堆即是多少?
6隊的話大孫會很秏法?

回復 支持 反對

kingtai56 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

Originally posted by _牙偉 at 2006-4-13 23:24:

大堆即是多少?
6隊的話大孫會很秏法?

有4-5隻在同一個攻擊範圍。
而且偶是帶兩隻道術的...秏法不成問題吧....

Originally posted by kingtai56 at 2006-4-13 23:27:
樓主你作文係咪次次拎滿分?因為你說的說氣大精彩,太有文彩了

相反。
到宜家為止,未試過合格^^"

回復 支持 反對