打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [原創] 【淺談】 巨商八隻二轉

Originally posted by _牙偉 at 2006-4-13 23:24:

大堆即是多少?
6隊的話大孫會很秏法?

秏法越多,經驗越多

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by NeojulianEX at 2006-4-13 23:28:

秏法越多,經驗越多

深有同感.......

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

今天才剛轉大孫- -"
正研究大孫如何橫掃3隊或以上冥象..
想問有用大孫而又破百的朋友..
大家殺3隊或以上象主要帶多少隻道術師?
有飛燕也可以說出來,謝!

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by _牙偉 at 2006-4-13 23:31:
今天才剛轉大孫- -"

用隻昌岩岩lv100,不過都係唔識用>_<"
例如3隊86m象,我會封冰牆
大約用3隻mp女(72,76,81)+飛燕既一半mp(86)

回復 支持 反對

Originally posted by _牙偉 at 2006-4-13 15:31:
今天才剛轉大孫- -"

我打幾team冥象都係2隻mp女加1隻燕...
我自問吾係控兵高手,又只係得1隻寧2.....所以都係選擇放冰

回復 支持 反對

想再問一問佐為..
三隊或以上其實適唔適合大孫打?
如果真係打到的話需要多少道術師?

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

樓主..滿肚子墨水......
本人已經在2000fun...睇過有關你交即既野....
睇黎你篇野何算是你玩巨商咁耐既精華..對新手任為有用!!!!
我可算是一名新手呢..我也因你的文而鎖定了路向了

回復 支持 反對

俾你咁講講下 我又想轉臣2tim

回復 支持 反對

許峻作為第一隻2轉其實冇咩問題
我1lv就可以上去打象....仲要得心應手冇死兵...
唔通玩左1年既玩家就可以咁勁= =

回復 支持 反對

Originally posted by _牙偉 at 2006-4-13 23:31:
今天才剛轉大孫- -"

小昌破百後。
帶兩個道術就夠了。
偶的是 350 力。
3 - 4下左右可以殺一堆
打暴走的總粍法要求,大概在2500 左右
兩隻64 lv或以上的道術已經可以.....
ps. 小昌打冥三,偶主要是用以打暴走的,三隊或以下的,都由小臣負責.....
Originally posted by NeojulianEX at 2006-4-13 23:34:

用隻昌岩岩lv100,不過都係唔識用>_<"
例如3隊86m象,我會封冰牆
大約用3隻mp女(72,76,81)+飛燕既一半mp(86)

好耐之前,偶都係用冰牆幫小昌,不過玩熟左就冇用嚕~~

Originally posted by 風緣 at 2006-4-14 00:03:
樓主..滿肚子墨水......
本人已經在2000fun...睇過有關你交即既野....
睇黎你篇野何算是你玩巨商咁耐既精華..對新手任為有用!!!!
我可算是一名新手呢..我也因你的文而鎖定了路向了

偶好像沒有貼過 2000 fun呢......
貼太多論壇,要偶跑來跑去很累的說.....

[ Last edited by 籐原佐為 on 2006-4-14 at 09:50 AM ]

回復 支持 反對