查看: 44617|回復: 115
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [分享] 昌2使用分享【圖片已失效】

因為近日有唔少團員話唔識用昌2
所以我開呢個post,希望可以幫到果d唔識用昌2既玩家
識用果d唔好係度串我,有咩整得唔好,多多包涵!!

貼多幾張打冥使既圖

低lv d既昌2+低血既mp帥同補血帥打冥使既圖

貼d細場比你地睇下~~

打閻王~~~~

應團員要求,貼幾張細場打冥象既圖,不過打得唔好,希望都有少少幫助

[ Last edited by Minglun on 2006-5-24 at 01:05 PM ]

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的

[ Last edited by Minglun on 2006-9-30 at 05:08 PM ]
部分圖片連結已失效
2015/08/25 小妍字。

回復

吉澤明步 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

多謝小p,終於識用啦

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

我覺得幾好....

加分=0=

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

貼多d出黎丫不如@o@

回復 支持 反對

要加分啦..最好入精華..頭先見有d網友唔識用..我搵唔到比佢...e個正post入精華啦..板主...
ps..唔該樓主...學多左d野...我用昌二打蛇慢你好多..學到了..thx

回復 支持 反對

Originally posted by ottolee at 2006-4-17 16:22:
貼多d出黎丫不如@o@

冇咁好心機慢慢影=.=

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

回復 支持 反對

再post = = ... 始終可能係隻昌廢=  =" 唔識打/口\
成日震後防可以點做A.A?

PS.別忘記是149-.-
但照你經驗應該無關係吧?
只係有乜方法唔會震死後面D冰= =
EG.要升既冰-.-(你燕同林平都過千啦..汗")

[ Last edited by ...Illusions* on 2006-4-17 at 05:50 PM ]

回復 支持 反對

大蛇射死mp女同埋退魔點算=.-

回復 支持 反對