打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [分享] 昌2使用分享【圖片已失效】

Originally posted by ...Illusions* at 2006-4-17 17:48:
再post = = ... 始終可能係隻昌廢=  =" 唔識打/口\
成日震後防可以點做A.A?

PS.別忘記是149-.-
但照你經驗應該無關係吧?
只係有乜方法唔會震死後面D冰= =
EG.要升既冰-.-(你燕同林平都過千啦..汗&q ...

你留意下我d圖既左下角←有藍點同紅點果度
易死果d野係離開戰場好遠,所以根本唔洗驚會死
細場就走入d洞度,實冇事,至於d mp女,你可以行後d,要補果陣就行上黎補,補完即走

仲有,你後面果d野最好唔好係遠攻,你邊隻野打中d冥使佢就會震你果隻野
唔係好似而前我隻主咁係咁死

[ Last edited by Minglun on 2006-4-17 at 06:12 PM ]

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by Minglun at 2006-4-17 18:00:

你留意下我d圖既左下角←有藍點同紅點果度
易死果d野係離開戰場好遠,所以根本唔洗驚會死
細場就走入d洞度,實冇事,至於d mp女,你可以行後d,要補果陣就行上黎補,補完即走

仲有,你後面果d野最好唔好係遠攻,你 ...

嘩..都好似好近咁bor = =
仲有,.,..
D血唔夠似乎真係唔夠秋= =

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

咩叫爆車??

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by ...Illusions* at 2006-4-17 18:41:

嘩..都好似好近咁bor = =
仲有,.,..
D血唔夠似乎真係唔夠秋= =

你睇清楚d先啦-.-

易死果d兵係紅色圓圈果度,張圖見唔到佢地d樣架-.-
係5隻野戰黎

回復 支持 反對

前代未暈...我識唷...我post相教識你要加分喔@0@"
急要分..XDD

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 阿玉番薯 at 2006-4-17 19:17:
前代未暈...我識唷...我post相教識你要加分喔@0@"
急要分..XDD

你咪又係我教既=.=
係都加我分先啦-.-

回復 支持 反對

打象都可以咁打???

回復 支持 反對

Originally posted by wongkwongkan at 2006-4-17 19:20:
打象都可以咁打???

我用昌2打乜都係咁打-.-

回復 支持 反對

Originally posted by Minglun at 2006-4-17 19:18:

你咪又係我教既=.=
係都加我分先啦-.-

我係話...我可以令到D使者只係打昌昌...= ="

回復 支持 反對

Originally posted by Minglun at 2006-4-17 19:11:

你睇清楚d先啦-.-

易死果d兵係紅色圓圈果度,張圖見唔到佢地d樣架-.-
係5隻野戰黎

如果係咁我D 燕燕補血佬咁廢咪唔洗打?

回復 支持 反對