打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [分享] 昌2使用分享【圖片已失效】

多謝分享~

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 巨商劍客 at 2006-4-19 11:47:
post用昌2打炎王ok?

post左啦
但打得唔係幾好,隻閻王臨死前放左個大定,不過都冇事-.-

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by Minglun at 2006-4-18 23:38:

又話今晚開post.........仲未見wor=.="

教緊我個大徒弟用昌=.=bao_15
唔得閒呀!bao_35
快D打閻王啦你bao_01

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by Boaz at 2006-4-19 13:55:

教緊我個大徒弟用昌=.=bao_15
唔得閒呀!bao_35
快D打閻王啦你bao_01

洗唔洗教咁耐呀-.-?
我教臭虫用都唔洗半粒鐘-.-

回復 支持 反對

前代係巨商版比人串xd
臭臭的

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 神戒神行者 at 2006-4-19 16:42:
前代係巨商版比人串xd
臭臭的

係?!
咁抵死-.-
我去搵下個post先

回復 支持 反對

都好啵..等我轉左昌昌識用

回復 支持 反對

我睇完之前識打啦~thx

回復 支持 反對

果然翁>○< 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

sorry ar 板主,我仲係唔明咩野(龍既背脊打中怪的最下面先句會扣得多血...)呢句

回復 支持 反對