打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 『原創』小昌打蛇概論【圖片已失效】

Originally posted by 御伽草藍 at 2006-5-29 21:44:
樓主可唔可以簡D死位黎打 。

例如???
有所謂死位既咩!?

Originally posted by Boaz at 2006-5-30 16:23:

無打過我都唔會上黎啦=.=

咁我幫唔到你 = =

[ Last edited by 風捲殘樓 on 2006-5-30 at 05:01 PM ]

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

bug的意思是不是叫昌2打自己友一下?

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by NeojulianEX at 2006-5-30 18:26:
bug的意思是不是叫昌2打自己友一下?

嗯。 大概是這樣~

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 風捲殘樓 at 2006-5-30 16:59:

例如???
有所謂死位既咩!?

咁我幫唔到你 = =

[ Last edited by 風捲殘樓 on 2006-5-30 at 05:01 PM ]

咁你鍾意啦bao_35

回復 支持 反對

都有吾少人post過昌昌教學圖!!!

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

咁冇花2~d人要點做..我得昌2.李o.2.同臣2..點做..??

回復 支持 反對

呀樓主∼∼∼試問你用將頂蛇頂得幾多下呢????蛇打你一下都成行血(成堆一條打你一下)  即死  唔好講補血

你有燕1可以用冰封位   識封就會整到成堆蛇  一隻都唔會走散

回復 支持 反對

打蛇,俾我呢D人去打只會係死路一條>﹏<

回復 支持 反對

咁大佬
我想問~
我有昌2 90,臣2 83,寧2 126,許2 136,花2 115+ 隻 83LV +HP 佬
3隻 MP GIRL~~
夠唔夠打~

回復 支持 反對

Originally posted by 13288231 at 2006-6-2 00:03:
呀樓主∼∼∼試問你用將頂蛇頂得幾多下呢????蛇打你一下都成行血(成堆一條打你一下)  即死  唔好講補血

你有燕1可以用冰封位   識封就會整到成堆蛇  一隻都唔會走散

朋友,破介係絕對補得切的,爭在你個人的控兵技術

回復 支持 反對