收起左側

[綜合討論] 『原創』小昌打蛇概論【圖片已失效】

Originally posted by 13288231 at 2006-6-2 00:03:
呀樓主∼∼∼試問你用將頂蛇頂得幾多下呢????蛇打你一下都成行血(成堆一條打你一下)  即死  唔好講補血

你有燕1可以用冰封位   識封就會整到成堆蛇  一隻都唔會走散

我用林平都補得切啦......何況破戒= =
仲有,用昌打蛇係唔會用燕1放冰架-.-

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by Minglun at 2006-6-19 07:18:

我係咁車佢都死啦=.=
唔扣得幾多血

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by Minglun at 2006-6-19 07:18:

閣下都下小昌一大高手。
對小生呢個既打法有何指教之處?
願聞其詳。

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
好簡單翁- -"

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by asdfghjkjack at 2006-6-4 20:12:
咁大佬
我想問~
我有昌2 90,臣2 83,寧2 126,許2 136,花2 115+ 隻 83LV +HP 佬
3隻 MP GIRL~~
夠唔夠打~

點會唔夠....
個陣仲勁過圖中果個-.-"

回復 支持 反對

點解我唔夠打既??你隻昌幾lv??
d蛇你講到好易,但我控得好似好勉強!!bao_16

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

幾好既打法@o@"

回復 支持 反對

Originally posted by 笨小楠 at 2006-6-19 20:18:
點解我唔夠打既??你隻昌幾lv??
d蛇你講到好易,但我控得好似好勉強!!bao_16

百幾lv囉...
咁真係好易嘛....

回復 支持 反對

板主加佢分分啦

佢講得咁好

回復 支持 反對

用番昌2頂怪我諗清得仲快=.=
我以前都係用昌2自己一個來頂....
一出來括哂所有隊員.....縮埋一舊咁=.=搵隻昌仔出去頂...mp女準備加法....跟住就開始清架啦!!(有時我連羊符都冇爆=.=)...我既要訣係.....憎人同mp女唔好死我就可以係6秒內清場!!

回復 支持 反對