查看: 7709|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

3/1最新幻b賣野=口=

本人有意放帳號同裝備~
帳號1:  2xx全幸狐連2xx全攻牛連17x全攻貓<<<(700)
帳號2:  2xx全魔攻龍連18x槍b<<<<<<<<(600)
講下帳號1有咩裝備先啦~ 有335攻神秘連葉帽..有大量點寵:有君子竹~波波特~福殌屍寶寶~駒魔師~北風之神~vip寵 大長
搖滾精靈~到合品喇~~130等合水% 17個~130合光%7個~130合感21個~190合魔攻1個~190合hp品1個~~5張光花技
土帽99%(仲有6x日) 近新手拍120 精8 94%(仲有6x日) 4XXXhp盾(呢個可以用一生)大吉上上591攻(6x日)搖滾色品59x攻(6x日)向日腰446攻  光披46x攻 天空眼鏡   (呢個帳號仲有旺旺內掛~可以去到2008-2-18日)
帳號2: 講下寵物(呢條龍唔係好多野~不過好多靚野)
君子x~魔師介18魔攻~2轉裝備21魔攻~仲幫左你轉黑頭-v-土星手杖39幸~x草手杖~80等龍頭~雪花頭~水晶包~到myshop野~merry杖 <25日~ merry帽<25日
n個環= = 2個雪花盾~彩虹盾~2個雪花頭~tai拉帽~雪花手杖~180升等箱a~4個180升等b~升等箱~5個波波蛋~2條青龍腰~天空眼睛     條龍仲有25點送比你- - 龍間屋好靚~~靚屋要收反10蚊hkd= =
____________________________________________________________________頭∼
首先:85x防200等盾<(120蚊)
39幸金腰(150蚊)

暗盾2個 (350)<<放左比人=﹏=
48幸劍200等(85蚊)
冰鑽n個= =<<<送比買野ga人=﹏=

4粒白6水鑽2粒blue6水鑽(100蚊) <(放左比笨兔)
3s龍杖43幸(放左)
27xx 100等hp帽(95蚊)
113個記億門=口=(0.5蚊個~3個1蚊)
修粉15個= =(75蚊)<<<(放左)
洗技水1支(20蚊)
天使電鑽800(15)
300深電鑽1200下(15)
光石4粒(1粒2蚊)
水石3粒(10蚊個)因為呢幾日有大量雪鏟令~所以貴左
火石2粒(1粒2蚊)
風石5粒(1粒2粒)
電石1粒(1粒2粒)
暗石2粒(1粒3蚊)暗盾問題
200等3s惡魔槍(35)
230防地背(20)
2頂90等3s合防帽(15)
1頂100等3s合防帽(15)
2個絕版左noknok之介(5)
3條味合金豬..(10) (最值係呢個時候)
100等3s合防盾(15)
土石1粒  12粒
170合水~(0.5)
白色火花技(5)
龍舟寵(35)
100等3s槍 (15)
150合防品14個(1個)

唔好意思= = 帳號1果到冇講myshop有咩~~係到講反啦
連花杖,,,,..貓頭英帽~~梅特帽~雷神~~n個環~

因為接左多位人仕ga投訴
講我d野太貴~~我心感後悔
所以把價錢轉反~如果都係唔岩~可以出個價~~有意買這~
留msn比我~我唔想人地比信息我~因為想買ga人都可以幫手推下:lol :lol ~有得面交/銀行入錢~買ga人請多上msn=口=
因為係呢到交易ga人都講呢幾個字=﹏=
有時抄人都幾好=﹏=
留msn~面交/銀行入數都OK~
意留msn~多上=口=
面交要係星期6/日~~
車錢要你地包=口=
     火車路線
上水-總站~~~
意留msn
價錢可儀

回復

修粉15個= =(75蚊)<<<(放左)
4粒白6水鑽2粒blue6水鑽(100蚊) <(放左比笨兔)

尼d EX遊戲王都係賣$4個
修粉15個  人地賣$60  你放左$75  
6粒水鑽賣到$100  賺到偷笑  人地都係賣$24=6
你賣到你ge事,但係我係到講尼d野,都係希望買果d人可以買得值,同樣價錢,有得買多d冇理由唔買多d。我係度唔係幫EX遊戲王賣廣告,而係為買方提供資訊,令到佢地買到ge野係值ge。
我有2點要講
第1點
車錢要你地包=口=
點解我地幫你買野,你用ge車錢都要我地出,我覺得有d好笑,邊有人出黎交易,要買方出埋你ge車錢,真係少見,我地係買你地野,唔包你自己ge洗費,我覺得尼樣對買方唔公平。
第2點
成日發同一post
尼幾日,我成日都見你發差唔多ge post,都係關於賣尼d野,我見到都覺得有d煩。你發ge post人地會知,但係人地知左,買唔買係佢地ge事,你再發多幾多個post都係一樣。你咁樣做只會令到其他post掉到下一頁,令我地睇少左d資訊
以上2點只係我個人意見,鍾意就聽,唔鍾意就算。
回復 支持 反對

=﹏=係喎

對唔住=﹏=
如果你地想要自己出價啦=﹏=本人太on 9
回復 支持 反對

推=﹏=

如題
回復 支持 反對

大特價=﹏=

2個帳號一次買只收1000大元=﹏=

如果想要咩裝可以講\﹏/
另外賣下面ga裝備可以送小小比買帳果個

唔會收錢~~
回復 支持 反對

現在只限銀行入錢\﹏/

只係想一放~~~如果買左2個帳有金腰送果d=﹏=

幻b大平放\﹏/

幫幫幻b吧

各位有同情心的朋友/.\
回復 支持 反對

新貨到=﹏=

新多左2個暗盾放=﹏= 300蚊1個

200等187%光 =﹏= 呢個幫朋友放~出唔到價<自出價

200等 3s味合龍杖

200等 3S味合防帽

李小龍寵物 2隻 <<<<<<<<<1個高攻 1個高魔攻
gm仔 1隻<<<<高幸 同高魔攻   攻擊都高高地

暗盾同劍同寵同帽~龍杖~~我放完帳號同之前ga物品先放呢d

買帳者買上面ga另放裝備ga野有7.5折~~~

=﹏=  我係放完帳先放寵~~

買帳ga人留msn~~如果想買gm/李大龍都可以係到卜定~自出價=口=
比人買左唔好傷心a_a
如果買帳可以留寵賣比你~留比你買~買帳者有6折

幻b退game大平放~~~~
                                  因為之前我出價錢貴~所以呢家平左喇~

另幫我啊哥放野_________**_______________
gm寵2隻<<<<超高攻
李小龍2隻<<<高幸同幸魔攻<<<另外果個高幸同感
白蛇<<<<全高數值
櫻花<<<<高攻
要留msn~~~=﹏=
先放帳
回復 支持 反對

推推

放左1個暗盾喇;P
交易時間:
11點29fun賣出1個暗盾;P ;P

2個帳號1000蚊
回復 支持 反對

推=﹏

如上面\﹏*

推推推推推推
回復 支持 反對

有冇二轉熊ac...我收....用卡巴點換得唔得??
回復 支持 反對