打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有野想問下*唔該幫幫忙牙>^<

你咩職 洗42時石最好
可以升埋3轉job到20
如果夠打 自己1個會快好多
回復 支持 反對

打p石升得快d嫁,去買女神+枓打p石啦
一埸50%以上@@
回復 支持 反對

相信大家係咪已經忘記左.... "隕石" 呢個地方? 呢個地方有好多好處,我數幾個俾大家:

第一 唔洗哂種~ 反而有種俾你執
第二 對4字頭既玩家黎講, "隕石" 係一個經多, 唔洗俾任何野就可以打既地方(你話怕人搶你怪就另計 囧"')
第三 "隕石" 既出怪速度係比較快, 所以你唔洗驚係洗42時空既同等時間打唔到咁多經~ 反而可能會仲多 囧+

所以話, 係"隕石"升係比洗42時間快, 當然如果有人既話可以組埋一齊升 會仲快, 洗42時空唔係唔得, 但係重點: 樓主冇講過佢係咩職 囧"' 如果係戰士既話, 可以勉強洗42時~ 既....

(以上為個人經驗, 我46解左3轉後都係去"隕石"升 升得好快 可以話1日升到1lv半(算快架喇 囧"')
回復 支持 反對

原帖由 萊.馬斯丹 於 23-1-2008 06:27 發表
相信大家係咪已經忘記左.... "隕石" 呢個地方? 呢個地方有好多好處,我數幾個俾大家:
第一 唔洗哂種~ 反而有種俾你執
第二 對4字頭既玩家黎講, "隕石" 係一個經多, 唔洗俾任何野就可以打既地方(你話怕人搶你怪就 ...

好多謝你既意見牙...thanks
我會試下嫁la...
同米,如果仲有其他方法..
請講低牙..><
回復 支持 反對