查看: 1701|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Pro Team>>[P.M]

關閉 [複製鏈接]
琴日打mix 比我地炒左15:0
之後今日入番去地個team ser
殺到4:0 無啦啦比人ban左
佢地吾鋸比人炒15:0  定系點?   真系吾知咩事囉
勁人都要ban??   咁你地個team咁pro 點解吾ban晒佢??
樂古d team依家愈黎愈pro  真系鄧樂古可慘囉

評分

參與人數 1樂點 -40 收起 理由
劇情-KiTKiT -40 抱怨

查看全部評分

回復

PM 隊??
入佢地 ser 無喇喇比人 ban
佢地係亂 ban 人
睇都唔睇就 ban
用 steam 入佢地 ser 都可以話我 cheat-0-??
this is pro team XD
回復 支持 反對

你想講自己勁定點?.?
回復 支持 反對

樂d古細佬仔不嬲都好白痴-.-  上次玩dust2 用awp 殺17死0比人ban左-.-
回復 支持 反對

難道話佢地亂 ban 人就係話自己勁@0@??
我只係話自己用 steam 佢地都話我用 cheat
睇都唔睇
咁叫唔叫亂 ban @0@??
回復 支持 反對

依家系佢地個team on9喎
你有冇睇內容丫 靚仔
依家個point系佢地個team on9丫 你明吾明

評分

參與人數 1樂點 -30 收起 理由
劇情-KiTKiT -30 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 kaiwa520 於 2-3-2008 19:05 發表
依家系佢地個team on9喎
你有冇睇內容丫 靚仔
依家個point系佢地個team on9丫 你明吾明

你講既
勁人都要ban??

gg[[tk_05]]
回復 支持 反對

原帖由 hw0420 於 2-3-2008 19:02 發表
PM 隊??
入佢地 ser 無喇喇比人 ban
佢地係亂 ban 人
睇都唔睇就 ban
用 steam 入佢地 ser 都可以話我 cheat-0-??
this is pro team XD

又唔係話你
pro人
回復 支持 反對

最曾D成日話steam ge人,人地個Team ban你咪ban你囉,人地個ser係佢開,

就算我當佢唔係你cheat而ban你,個ser唔比高手入ban都得ga,又係到上來發神經-.-

總有人地鐘意on膠,請問關你咩事呢?就算你話睇唔順眼,咁又如何,不知所謂

PS: 都唔知當初刪個抱怨區做咩,現在同抱怨有咩分別。

回復 支持 反對

原帖由 cwsshing 於 2-3-2008 20:48 發表
最曾D成日話steam ge人,人地個Team ban你咪ban你囉,人地個ser係佢開,

就算我當佢唔係你cheat而ban你,個ser唔比高手入ban都得ga,又係到上來發神經-.-

總有人地鐘意on膠,請問關你咩事呢?就算你話睇唔順眼 ...

算啦

佢地都係想話自己勁-_-"
回復 支持 反對