查看: 45769|回復: 66
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲下載] (BT 下載)真三國無雙4 免CD 繁體中文3.81G+有全能修改器 下載

真三國無雙4 免CD 繁體中文3.81G!!!唔洗錢只要回!!!
中文名稱:真三國無雙4特別版
英文名稱:Dynasty Warriors 5 Special
出品公司:KOEI
遊戲語言:繁體中文
遊戲大小:3.81G
版本容量:1DVD
發布日期:2006-6-22
官方網址:http://www.gamecity.ne.jp/smusou4sp/
下載: http://w14.easy-share.com/1699635763.html     (到下面下載都可以架)[[bao_34]]

配置要求:
CPU:Pentium4 1.6GHz以上 (推薦: 2.6GHz以上)
內存:256MB以上 (推薦: 512MB以上)
系統:XP限定
顯卡:64MB以上VRAM (推薦: 128MB以上) 支持DirectX 9.0c
聲卡:支持DirectX 9.0
====================================================================

Daemon tools/alcohol120%掛左個mds檔..之後用SD4Hide(上網search)hide左佢(有d機唔洗添)...入去個CD入面搵到個exe檔(唔係裝果個...

係一個flie入面)就可以玩啦-__-唔洗裝唔洗crack.....方便[[bao_45]] [[bao_45]]
=============================================================================
安佐之後就去呢到下載免CD ( 都係BT)

免光碟檔(解壓到原資料夾覆蓋即可)http://briefcase.yahoo.co.jp/howdai97

============================================================================
果個全能修改器係我送比大家的 haha[[bao_39]] [[bao_39]]

真三國無雙4全能修改器.rar

131.43 KB, 閱讀權限: 1, 下載次數: 2176

真•三國無雙4 Special (BT檔).rar

154.03 KB, 下載次數: 3047

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
[H]神之判官 + 15 內容精彩

查看全部評分

回復

超好玩..之前電腦玩唔到...好彩換左第2部....超正
回復 支持 反對

想玩好耐!U@@
多謝樓主分享~~~

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
[H]神之判官 -5 呃Post/無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

華仔- -我裝左之後佢話未插入cd rom既= =我插入左好耐[[bao_29]]
回復 支持 反對

唔知點解部電腦玩唔到真4 Orz"
但又玩到真3 -3-"
回復 支持 反對

超好玩
想玩好耐!

di中

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
[H]神之判官 -5 呃Post/無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對