打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 日本幸福online SGNEO(關於官網首頁公告問題已有解釋!!)

我都想玩啊,不過唔識日文,有無人一齊玩啊?? ADD 我啦~  n_ever-forgot@hotmail.com
回復 支持 反對

睇洛去好似幾好玩
其實香港服仲未關個陣
我都幾想玩
可惜到我有一部勁電腦的時候
--呢隻game就關左 唉
回復 支持 反對

hi 各位 * 歡迎有興趣 既人士 系到留意牙*.. 目前小妹 都回來玩了 . 少了滿多的香港人 如果對幸福 有不懂的 or 想一起玩的 可以add我 foreverfds@live.hk 新手 從來沒有玩過的 我也可以教你喔* 我是舊服 羅國的.  之後所有的問題我也會幫忙答的 ..希望 可以叫多點 香港人來玩 = 0 = !!!
回復 支持 反對

我之前都仲有係日幸流連架,
不過因為搵唔到香港人
再加上唔識睇日文做唔到任﹑唔識拎技能書,
所以就走左啦,,,

而家好似多返人咁@@
我想問下揀國個陣大家都揀左邊個國呀@@?
回復 支持 反對

463# 花小律

選羅國吧!! 有興趣就可以黎搵我喔 有咩吾識都可以呢 add我msn 上個貼有架na^^
回復 支持 反對

嗯@@
我都好想玩返呀xD
之不過而家日幸個網好似上唔到@@
回復 支持 反對

465# 花小律

你要上yahoo 打u98 download 左佢.跟住開左去.. 先可以開到日幸既官網 . 因為日幸既官網封左hk ip!!!
回復 支持 反對

嗯@@
我都好想玩返呀xD
之不過而家日幸個網好似上唔到@@
花小律 發表於 25-12-2009 13:28

首先肯定左自己acc有無進行轉移代理工作
如果有/轉至HI5的話, 請依照以下做法

1. 下載ultrasurf (現時 26/1 最新版本為9.92)
http://www.ultrareach.com/

2. 開啟 u992.exe

3. 利用Microsoft Applocale將ie設為"日本語系"開啟

3. 開啟網頁 http://strugarden.hi5games.jp 登入

4. 安裝activeX插件以啟動遊戲

如果無轉的話, 可參考以下教學
http://sites.google.com/site/strugardenneo/tips/join

值得留意的是, 若遊戲更新時出現錯誤, 只需再次更新直至成功即可
回復 支持 反對

好似幾得意咁咼@@
回復 支持 反對

好懷念e隻game!!!
之前有香港版的!!
係我第一隻玩既online!!
回復 支持 反對