打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲下載] [轉貼]定點清除呂布傳--繁體版(1~53關,未完.)(連攻略)

第37關—前夜.定軍山之戰

請問樓主係咪下左呢個就可以唔洗怕姜維死??
[ S_36.eex (31.48 KB) 28-3-2008 15:22, 下載次數: 6 覺得姜維不好保護的下這個]

如果唔係咁下邊個先可以姜維死唔洗死??太難了-__-
回復 支持 反對

樓主可吾可以幫下我!
我呂布傳過完35關開始,第36關所有對話劇情都變亂碼,而且和攻略劇情吾同,打左咁耐吾想放棄啊,幫幫手好嗎?吾該你~!
回復 支持 反對

第42關—三國鼎立.定軍山之戰

呂布帶方天+[九龍](不然打到一半會吐血的)+赤兔

請問樓主九龍係邊關拿嫁??點先可以有??
回復 支持 反對

不想讓姜維死啦~~~
看他ㄧ次又 ㄧ次被鞭死 不忍阿
回復 支持 反對

我玩第21關—雪原的會戰到我方第五回合時,無lala gameover
回復 支持 反對

原帖由 kevin663不想讓姜維死啦~~~
看他ㄧ次又 ㄧ次被鞭死 不忍阿

一定要下個補丁先無咁易死

原帖由 tseyukwan1994 於 14-6-2008 19:20 發表
我玩第21關—雪原的會戰到我方第五回合時,無lala gameover

果關係一定要唔可以有任何人死~~個攻略有小小錯

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
第42關—三國鼎立.定軍山之戰
呂布帶方天+[九龍](不然打到一半會吐血的)+赤兔

請問有無人知九龍係邊關拿嫁??點先可以有??幫下手啦咁多位大佬- -

回復 支持 反對

回復 77# 的帖子

[[bao_28]]

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
[H]神之判官 -1 警告--打多幾隻字啦= ="

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 黑族﹏進 於 17-6-2008 05:51 發表

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
第42關 ...

但係我係21關一隻都冇死到都gameover喎~
回復 支持 反對

原帖由 黑族﹏進 於 17-6-2008 01:51 PM 發表

第42關 ...

33關特殊獎勵物品

觸發所有單挑對話

單挑:典韋(選撤全能力增加)VS袁洪(撤)
          傲廣vs紂王(撤)
          呂玲綺vs胡車兒(死)
          太史慈vs孫策(死)
對話:呂玲綺--孫權(權死,得孫子兵法)先
          呂玲綺--假孫權(撤)後
          呂玲綺--周瑜
          呂玲綺--假周瑜(撤,得印綬)

但係我係21關一隻都冇死到都gameover喎~

你有無睇清楚 真係1個人都沒死嗎

回復 支持 反對

我過唔到第19關>.<
我d人滿血都係1回合比人秒,補血都補唔切
呂布比人圍剿
成班係後面補血,
我清極都清唔到
點算?~?

p.s有冇修改器可以幫幫我既??thx
回復 支持 反對