打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [Hot!! 有片睇]樂古戰 3 on 3 賽後討論區/新增對AIG主幹的比賽

回復 支持 反對

唔該晒,睇完之後覺得EAMH個大前搶版好勁,EAMH蹕蹕搶版同blk波的反應可以差咁遠,blk波反應勁快,搶版反應好慢=.=
回復 支持 反對

綠後是SG定PG- -''
咁準既''
回復 支持 反對

打A.I.G個場呢..我諗係緊張掛~
白同紅螞蟻有少少失準,冷靜D既話呢
應該睇得出生佢地撥得比較多[[bao_37]]
可以慢慢搶TIP~
mau手2分5好舉手啦=.=
舉手仲慢過blk呀...呀洛係你面前入左幾球[[bao_27]]
睇清楚波離手個一刻同腳jump起個一下[[bao_38]]

生佢地補位都比較慢...呀洛跟得5夠貼
最後個球..[[bao_26]]
回復 支持 反對

好片~支持支持~~~~
回復 支持 反對

精華片段,support
回復 支持 反對

原帖由 cokehei 於 11-4-2008 09:33 發表
打A.I.G個場呢..我諗係緊張掛~
白同紅螞蟻有少少失準,冷靜D既話呢
應該睇得出生佢地撥得比較多[]
可以慢慢搶TIP~
mau手2分5好舉手啦=.=
舉手仲慢過blk呀...呀洛係你面前入左幾球[]
睇清楚波離手個一刻同腳ju ...

.雙pick 你估咁易補到?    (我係用生哥既人)
=.=你自己試下俾兩隻人雙pick 你睇下補唔補到
回復 支持 反對

原帖由 丫文-_- 於 12-4-2008 08:47 發表

.雙pick 你估咁易補到?    (我係用生哥既人)
=.=你自己試下俾兩隻人雙pick 你睇下補唔補到

我知5易...[[bao_35]]但我都打過,係有得破既..只要5失3分就一定輕鬆d[[bao_38]]
每次都係佢地sg未走到最空個時,就整停佢
或者早一步頂住佢地要pick既位..等等[[bao_42]]
回復 支持 反對

原帖由 cokehei 於 13-4-2008 01:51 發表

我知5易...[]但我都打過,係有得破既..只要5失3分就一定輕鬆d[]
每次都係佢地sg未走到最空個時,就整停佢
或者早一步頂住佢地要pick既位..等等[]

紅蟻一開始就w落2分區 之後就雙假a 跟住就pick左 呢個時候 乙白都會過黎pick(乙白過緊黎果陣 m仔已經系紅蟻後面)
你唔信睇下個片
回復 支持 反對

原帖由 丫文-_- 於 13-4-2008 07:26 發表

紅蟻一開始就w落2分區 之後就雙假a 跟住就pick左 呢個時候 乙白都會過黎pick(乙白過緊黎果陣 m仔已經系紅蟻後面)
你唔信睇下個片

我無話5信[[bao_34]]只係想講,想死手3分就要不斷補位@_@
回復 支持 反對