打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 近日對fs的心情..

我日日都有上-,-''係你唔搵我姐=,=''
回復 支持 反對

那個美女叫 Leah Dizon

笨小孩 唔介紹入加 梨山一族 玩雙阿雷 xdddd
我同你都一樣...... 一用後衛玩 比人話照相...lag 狗   死外掛狗....
所以同個friend 換左個低lv pg玩 - -  小左比人話 漂狗

回復 支持 反對

原帖由 北比達 於 12-4-2008 10:42 發表
笨小孩 唔介紹入加 梨山一族 玩雙阿雷 xdddd
我同你都一樣...... 一用後衛玩 比人話照相...lag 狗   死外掛狗....
所以同個friend 換左個低lv pg玩 - -  小左比人話 漂狗

http://gogo01.page.ne.jp/gogo/leah_d ...

咁難道係關SG呢個職既問題...
你既意思係叫我換埋PG@@?
[quote]原帖由 卍命運的殘酷 於 12-4-2008 10:19 發表
我日日都有上-,-''係你唔搵我姐=,='' [/quote
我日日上PF都唔見你ON~難道你刪左我好友嗎...= =
回復 支持 反對

原帖由 笨小子 於 12-4-2008 07:28 PM 發表

[quote]原帖由 卍命運的殘酷 於 12-4-2008 10:19 發表
我日日都有上-,-''係你唔搵我姐=,='' [/quote
我日 ...

= =" 唔係呢個意思  我意思係    佢地速度 跟到就唔會話你用外掛 一跟唔到 就一口咬定係 加速
總知 同台人玩一定會比佢地話漂  我問過d台人.... 我地係畫面見到 無漂
但係佢個畫面d人 係有延遲 1  2秒
所以佢地 成日話我地用照相就係咁

回復 支持 反對

原帖由 北比達 於 12-4-2008 11:33 發表

= =" 唔係呢個意思  我意思係    佢地速度 跟到就唔會話你用外掛 一跟唔到 就一口咬定係 加速
總知 同台人玩一定會比佢地話漂  我問過d台人.... 我地係畫面見到 無漂
但係佢個畫面d人 係有延遲 1  2秒
所以佢地 ...

唉....咁好無引姐...
同台灣人打...成日比人話LAG...之後一堆粗口就出黎
明明技術唔比佢地差又比佢地話LAG~(唔計佢地屈)
今日見到個3X PG...我反跑個D佢跟唔上就話加速...
之後大轉2後即射入左佢就話我外掛...O咀 = =
回復 支持 反對

原帖由 笨小子 於 12-4-2008 19:28 發表

我日 ...

我都冇刪你好友-,-''我以為你用sg上添...
回復 支持 反對

原帖由 康T^T 於 12-4-2008 17:45 發表
著名MODEL LD你都唔識@@....

見識少

我唔怪佢@@

sd番1,2套相俾佢深入了解下@@
回復 支持 反對

我今日
條友話我勁漂...開加速
又話影相..
又話開廣播...
咁事實係冇...
咁俾人屈搞到5想再玩fs...
回復 支持 反對

我諗個個玩外線 同台人打都成日比人話外掛 架啦...
算啦大家-_-
聽完咪算.
最緊要自己無用咪得lo
~~~
搵番d hk玩會好好多[[onion_48]]
我衣家隻sg都由以前自己打野團..
到衣家有frd組先玩sg..因為我獨立性真係唔係好夠[[onion_54]]
回復 支持 反對

原帖由 光與影 於 12-4-2008 14:04 發表

見識少

我唔怪佢@@

sd番1,2套相俾佢深入了解下@@

好性感[[yoyo_151]]
今日同團友玩完= =玩得好開心
不過成日累輸佢地...我玩sg實在太弱
回復 支持 反對