打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 各ser黑名單考察表

原帖由 小影=] 於 2008-4-15 08:32 PM 發表
SER2:最近出名的紅人名單
KILLER(一直都亂殺)
刷副本用的(有錢仔,但係唔知點解都係殺人大)
蔡玉芬(好小ON,一ON一定有大荼飯)
dies(一個鐘意殺完人就去漂白之後再殺既羽芒)
§魔天使〝靈(最近心情不好的理由,殺完 ...

你說這幾是專殺某幾個幫會的吧= ="

不是看到人就殺那一種[[bao_42]]
回復 支持 反對

心情不好是我會滅人團[[bao_49]] 老k,副本同魔天係同幫的(只不殺情義,仙魔,殺手)
不過看到必殺的(聖域)但fd唔殺[[bao_50]]
重新聲明我不是魔天使[[bao_29]]
回復 支持 反對

原帖由 小影=] 於 17-4-2008 04:42 PM 發表
心情不好是我會滅人團[] 老k,副本同魔天係同幫的(只不殺情義,仙魔,殺手)
不過看到必殺的(聖域)但fd唔殺[]
重新聲明我不是魔天使[]

你放棄啦= =之前你都貼左幾張圖啦= =
回復 支持 反對

鳳凰服

乂乂婷乂乂 (羽靈) (此人在鳳凰無人不知無人不嘵,全鳳凰知名度最高
影十字(芒)
冰冰凍凍((毛)被我殺過幾次,圖在下[[bao_03]]
羽中感嘆號(芒)都被我殺過,殺完人就閃,留在安全區,被我殺過幾次

2008-04-17 17-47-26.JPG (106.13 KB, 下載次數: 16)

2008-04-17 17-47-26.JPG
回復 支持 反對

鳳凰服 仲有丹楓..
同埋冰冰凍凍係香港人-  -唉...

不過見到呢d垃圾唔駛怕[[bao_36]]
回復 支持 反對

原帖由 末日的風采 於 17-4-2008 17:11 發表

你放棄啦= =之前你都貼左幾張圖啦= =

噗~唔記得左tim~沖到90後好快就會俾人追殺的了[[bao_38]]
但係我都唔知會點~一係就殺紅人,一係白人-.-
回復 支持 反對

ser2仲有個叫霸主既7X等垃圾妖獸= =佢唯一令人覺得驚既係當你殺左佢既話你就會係度諗..........................................咩話!?咁廢都學人做白目!?
回復 支持 反對

Fire 戰鬥 都比人殺過無數次

係禁噴清水同千機材= ="
回復 支持 反對

原帖由 tyy65986 於 17-4-2008 20:16 發表
鳳凰服

乂乂婷乂乂 (羽靈) (此人在鳳凰無人不知無人不嘵,全鳳凰知名度最高
影十字(芒)
冰冰凍凍((毛)被我殺過幾次,圖在下[]
羽中感嘆號(芒)都被我殺過,殺完人就閃,留在安全區,被我殺過幾次

補充 傻寶哥(8x武俠) 野蠻女妖精(等級不高,妖精) 李昂(6x級羽芒)

沒記錯 還有一個小幫派 曾經揚言 專殺人  幫主好像是低等的羽芒(6x~7x等,香港人)
幫派名稱忘記了 不知道 ser4 的有沒有人 記得

近日 世界頻 流傳 羽中感嘆號 已賣帳 不知是否真的?

回復 支持 反對