打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 假投真傳的一點問題

-,-我插你就唔止咁啦
你唔好插我呀, 我有加句

"以上只係個人意見*v*"
回復 支持 反對

原帖由 AlaNYip~ 於 14-4-2008 19:34 發表

你洗吾洗下下插牙
我吾覺得我自己今次有錯law"

你自己話 次次講*意見*都比人插麻

我咪順下你意∼見你一次插你一次
回復 支持 反對

我係3.3每次用假投真傳都fake起哂d人 3分區有sg成日空左==  睇黎3.3唔岩我玩
回復 支持 反對

冷靜d= =......[[yoyo_147]]
對我黎講假投同qe都一樣咁勁[[yoyo_156]]
回復 支持 反對

你估下你用qe傳波可唔可以fake個人係你傳波果陣跳起左.
假投fake起隻底 可以好穩陣2分~"~
~~
所以qe同假投都係絕對有用.
~~~
呀葉生 雖然我都覺得你今次無乜錯.
但係我仍然覺得你比較適合從事潛水工作
ps..其實我想同你講好耐..係fade away唔係fare away
係fake 唔係fare-.-
我見你錯左都幾次[[onion_47]]
唔識英文絕對可以打中文.
回復 支持 反對

睇運...fake到咪王道
fake唔到咪大鍋...假投無ss pass....= =

我建議你開另一個樂古acc@@頂多我查到係你都唔爆出黎~[[yoyo_095]]
樂古得罪左人就好大鍋/.\我都好驚...係差在唔知幾時大鍋姐
有咩事都係潛一排水好d[[yoyo_093]]
回復 支持 反對

原帖由 笨小子 於 14-4-2008 13:38 發表
睇運...fake到咪王道
fake唔到咪大鍋...假投無ss pass....= =

我建議你開另一個樂古acc@@頂多我查到係你都唔爆出黎~[[yoyo_095]]
樂古得罪左人就好大鍋/.\我都好驚...係差在唔知幾時大鍋姐
有咩事都係潛一排水 ...

-.-教人玩分身, 我去研究壇規第3條好似話唔比玩分身的
基本上qe同假投係要睇對手而去用
唔會話邊一招特別好用or特別唔好用
回復 支持 反對

唔得嫁bo~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對