查看: 1972|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 坦克...真係非常之辛苦><"

我第一個70 係獵人...之後次次打副本 都差坦/保....基於我like戰士 我就開左個戰士...
係戰士70左 要由藍裝轉紫裝時...真係好辛苦>..<"而且成日比人鬧......
但我對戰士好有衝勁...!!!冇咁易放棄嫁!!!每次打完10人~25人副本 都好有成功感@o@"

成日都係網到見到人到話唔玩戰士...轉dps...dps比戰士真係舒服得多...個獵人打副本...只要打緊隻怪 做麥都得@o@...(小弟打緊怪 但人在睇電視^^懶人)

戰士死左...想懶下 唔跑魂 又比人鬧...><"標怪標怪d 又比人鬧...><"

想問下 仲有邊個職比坦辛苦??????

評分

參與人數 1樂點 +8 收起 理由
bebe456 + 8 加油

查看全部評分

回復

我乜都過.
基本上升級已經無難度.
但副本.坦.補真係好苦...
小弟最近玩番隻盜賊..話就話少出副本;
但最少戰埸.pvp既事都任我玩.
但戰坦相比之下..副本先係戰坦天堂/地域
坦不好.罵.標不好.凸.唔倨人地...人地踢你出團
天下何處無戰士..何必組你打副本...
魔獸世界上戰士多到不得了..
如果你人緣唔好的話...請你改去玩dps了...
最起碼可得到自由...
回復 支持 反對

戰士改dps也不會好得去那
戰士打太大力很易ot,控場技又不多(有嗎?)
組戰士去dps還不如組盜賊
坦克辛苦,係人都知
不過既然你要玩戰士,就遇左禁架啦
回復 支持 反對

原帖由 卍無極王者卍 於 2-5-2008 22:36 發表
戰士改dps也不會好得去那
戰士打太大力很易ot,控場技又不多(有嗎?)
組戰士去dps還不如組盜賊
坦克辛苦,係人都知
不過既然你要玩戰士,就遇左禁架啦
戰士轉dps可是很恐怖.........我說在競技場(笑)

坦職辛苦?
練好技術,自己開團,英雄團中就沒有人敢罵你了(現今世代,坦克短缺,誰敢胡亂得罪坦職?)
10人團還不算太有難度,就算滅了,不是你跑位有誤的話多半也只對補職群開罵吧(可憐的補職)咦?)
當然,25人副本是另一個世界.........
回復 支持 反對

說真的,做坦真不易
我的懲戒騎打副本時,
當補也不當坦呀,
當坦的感覺 -------------------------------千斤重
有次打副本[救索爾]
小D做坦,他坦得好好
令整隊感覺很須唱,好舒服
坦得好,是很需要skill的
加油
回復 支持 反對

我第一個70 係獵人...之後次次打副本 都差坦/保....基於我like戰士 我就開左個戰士...
係戰士70左 要由藍裝轉紫裝時...真係好辛苦>..<"而且成日比人鬧......
>>沒鬧過你的技術那來的進來 怎知你做錯了?<<
但我對戰士好有衝勁...!!!冇咁易放棄嫁!!!每次打完10人~25人副本 都好有成功感@o@"

成日都係網到見到人到話唔玩戰士...轉dps...dps比戰士真係舒服得多...個獵人打副本...只要打緊隻怪 做麥都得@o@...(小弟打緊怪 但人在睇電視^^懶人)

戰士死左...想懶下 唔跑魂 又比人鬧...><"標怪標怪d 又比人鬧...><"
>>你是不是第一次滅就不跑魂了?還是沒跟隊友講?<<>>你的技術問題吧..不排除罵你的是個丁丁<<
回復 支持 反對

其實唔跑魂有啥錯?
不然,補職的復活技意義何在?
回復 支持 反對

唔跑魂比人既感覺就即係懶
回復 支持 反對

原帖由 fai19922004 於 4-5-2008 17:37 發表
其實唔跑魂有啥錯?
你不會知道你滅第幾次開始,巡會重生出來的
回復 支持 反對

原帖由 fai19922004 於 4-5-2008 17:37 發表
其實唔跑魂有啥錯?

意義何在?

省時間不在話下

小怪重生你又要再打?

復活術用魔用很大你不是不知道吧

如果只是你一個死的話

是不是要4個人等你一個

基本上你不跑魂沒錯

只是讓人覺得你沒禮貌而已
回復 支持 反對