查看: 1094|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 「商城購物節」全民限時購GOGO!領獎一問

借問聲有冇人知係邊度領獎??
我搵極都搵唔到~
回復

係bo..我都搵唔到..佢網頁下面冇"領取x品"wo...
咁點先可以領取到??
回復 支持 反對

大家咁話...我都搵唔到....我諗大家應該唔洗驚.....辣椒d廢人成日都唔做野家啦....我估聽日有家啦~~~
回復 支持 反對

望就咁望啦= =
本來我打算一到5月5就領獎
睇黎我太高估濫椒啦.....
回復 支持 反對

原帖由 柒楓 於 5-5-2008 19:18 發表
大家咁話...我都搵唔到....我諗大家應該唔洗驚.....辣椒d廢人成日都唔做野家啦....我估聽日有家啦~~~

佢之前都試過啦  咪又係幾日咪得

辣椒都算幾準時啦  維修又冇遲開  領獎10次有7次都準時開

你話佢廢 咪等囉  佢廢你而家轉左game十世啦  你連game都入唔到丫 如果辣椒咁廢
回復 支持 反對

各位兄弟!!!領獎已經開左啦!!!!!!!!
回復 支持 反對

原帖由 左從乂唯軒 於 5-5-2008 19:41 發表

佢之前都試過啦  咪又係幾日咪得

辣椒都算幾準時啦  維修又冇遲開  領獎10次有7次都準時開

你話佢廢 咪等囉  佢廢你而家轉左game十世啦  你連game都入唔到丫 如果辣椒咁廢

uncle....你食左屎啊? 一隻game準時開ser準時領獎係應該既...係佢必須做到既本份..我話佢廢...係我既意見...關你叉事啊?

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
maurice -4 4)禁止人身攻擊 好好討論唔該

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 柒楓 於 5-5-2008 20:42 發表

uncle....你食左屎啊? 一隻game準時開ser準時領獎係應該既...係佢必須做到既本份..我話佢廢...係我既意見...關你叉事啊?

睇怕食左屎既係你啦

人地準時開就話應該  唔準時開就廢?

咁Q多game都廢啦 你咪玩丫笨

你意見咁侮辱  路過不平姐  哈哈

我提議你冷靜下先留言啦 咁激情把托  殺左你全家?定雞姦左你媽媽?

回復 支持 反對

囧...講起就傷心,,,我要換戈隻垃圾介指佢老味,,,
回復 支持 反對

回樓上...
唔洗咁灰...
岩岩試過...
即使用左300以上都可以換服裝寶箱既....
姐係話...你最高400...唔一定要換戒指...可以換其他的=]
回復 支持 反對