查看: 1943|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [又係轉貼] FS出2 = =?《FreeStyle》新一代《FreeStyle 2nd Street》將登陸台灣

《FreeStyle》新一代《FreeStyle 2nd Street》將登陸台灣

FreeStyle》新一代《FreeStyle 2nd Street》將進軍台灣市場!韓國遊戲廠商 JCE 宣布,已與《FreeStyle》台灣代理商紅心辣椒、中國大陸代理商 T2CN 完成簽約,新一代《FreeStyle 2nd Street》將以台灣、中國大陸為最優先上市的海外市場。

JCE 表示,《FreeStyle 2nd Street》為《FreeStyle》的新版本,最大特色是玩家可以自己 1 人打造隊伍、控制登場人物,隊伍營運將是新一代的最大特徵;為了強化遊戲的人工智慧,JCE 去年也開始與韓國政府進行共同研究,藉由 2007 年版本的《FreeStyle》研究、希望導入更聰明的人工智慧。

JCE 表示,《FreeStyle 2nd Street》與《FreeStyle》具有不同的遊戲風格,因此計畫今年下半年在韓國會以獨立的伺服器與新營運方式推出;目前《freeStyle 2nd Street》仍在開發中,上市日期未定。

http://gnn.gamer.com.tw/0/30410.html
回復

玩FS都係為左同成班人玩姐....

要同電腦玩不如玩NBA LIVE啦...
回復 支持 反對

.3333.''
0h no !!
終於有新野啦 ..
快D出啦 -_______-''
等唔切
回復 支持 反對

岩岩買左600點佢黎出=.=" 我忽佢
回復 支持 反對

有冇咁快殺到黎呢@@"
回復 支持 反對

咁隻game係咪online架??
係既話
就真係佢媽媽吹必必啵~
回復 支持 反對

自己 1 人打造隊伍、控制登場人物,隊伍營運將是新一代的最大特徵...

NBA LIVE 08  我都玩緊呢啲- -
回復 支持 反對

原帖由 GhostofHarry 於 12-5-2008 23:23 發表
自己 1 人打造隊伍、控制登場人物,隊伍營運將是新一代的最大特徵...

NBA LIVE 08  我都玩緊呢啲- -

咁既fs

我唔鍾意.........    都係6個人或將來10個人一齊玩先開心

先至玩到咩叫teamwork[[tk_41]]

呢到game同宜家有好大差別[[tk_35]]
回復 支持 反對

自己打得唔好都有隊友可以帶起返
如果一個玩晒就.............= =都係FS好d
回復 支持 反對

佢咁講咪即係一隻差nbalive n倍既freestyle live- -
回復 支持 反對