打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] nakuz fs 板全面封鎖一個人(送大頭照)

關閉 [複製鏈接]
e家個post變左個溝女post  T.T
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

那 ...  汝該長線投資乎 ?!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

莫非汝已看破紅塵 ?
若是 , 難得也 !
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

夠啦 -.-  再對落去我驚有人開post抽插我地  -___________-[[yoyo_168]]
回復 支持 反對

文化界ge各位你地好= ="

戈個ap123....我賭jj 佢係alan d fd or 佢自己黎啦...

成日打完字要 (....." )
"a"lan  yi"p"  ap !

收肥啦,自己衰到陷家都零仲要上黎..

真係實到冇哂d朋友,,

開新acc上黎幫自己講野,同你開個假奶姐msn扼人有乜分別姐,,

想扼人,叫左你練多十年先啦,,你扼唔到我更加扼唔到在坐所有人!!

人地亞奶姐就慘啦,好好地一個令女比你講到要同你一齊,仲要偷偷地同你ml ,

戈條女比你侮辱得幾緊要,我比哂機會你啦最後一次同你msn,,

我係甘問你點同奶姐散,你自己都要係到扮哂傷心,唔肯講自己講大話,,

岩岩仲要係交易區嘈我好野丫拿... 仲唔好野比你睇

你d好野見哂光啦alan哥

回復 支持 反對

其實我覺得佢 '' 那那地 ''
個死人簽名 根本就係女仔用既..
個閃閃頭像仲衰 .. 完全係小朋友先會用既 -.-
加上大量使用火星文 ..... (打哂冷震)
[[yoyo_174]]
總論係... 佢不單只行為有問題 .. 心理上 ........囧
回復 支持 反對

佢...如果你有同佢接觸你仲驚...

好明顯佢自己認為自己係一個令仔,型仔...

又鐘意用埋哂D令人嘔奶GE表情自拍...嘔..
回復 支持 反對