查看: 2524|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 曙光回憶!月使,小緣,幻影~總之全世界入晒黎(望版主加分)

玩左成年,終於升左70lv!當中有好多野都好值得回憶~所以就寫左依篇曙光回憶!雖然之前都打過..但依次唔會好似以前咁~好啦..唔講咁多廢話..去文!

係上年既5月2x號,岩岩返完小學既活動,果時超口喝,就去左7仔買杯思樂冰黎飲(我仲好記得我果時斟左可樂味)~之後個收銀就送左隻碟比我..我返到屋企,就即刻開機裝,睇下係咩黎!裝完之後..一睇,原來係一隻叫「曙光2 元氣特攻隊」既ONLINE GAME,我就上官網開一個帳號,開完AC之後,就即刻入GAME~係創造角色果時,我就開左一隻叫「xxddlam」(其實我想改xxdd,不過開唔到),係虎族~入到朝城,我就傻下傻下咁係朝城度行黎行去~係咁亂行,就行左去抱曦打怪,打到3LV,就返左朝城接成妖任,到升左5LV之後,就去左簡職業..我簡左做盜賊!過左1日之後,就開左另外一隻人叫「xdxdlam」,係牛族戰士~一路咁升,到16LV果時,我就去左星末遺址度升,後來遇到一個人叫「jasonha」~佢係18lv龍幻!係果日之後,我地就日日都一齊升~
去到8月果時,佢突然係MSN度話唔玩曙光,話太難升+好悶!到我3X  LV果時,四樓煲煙團既高層「淫KiT」就教左我用外X~但係我到42LV果時先用外X黎升!
我一路咁X,X到5X  LV(應該係8-9月)..某一次係2000壇交易時,就識左小緣(果時小緣個GAME名唔係叫夜乂小緣!)~係某日之後,就日日都同佢一齊升!
某一次係樹靈同小緣一齊組升果時(其實我都唔太記得我果時係幾LV!),就識左月之使~不過..3個人係埋一齊既時間都唔係好耐!到月之使升左60LV果時,就分開左升啦!得返我同小緣一齊組升~但係小緣升左66LV之後..就得返我自己一個!
到我65LV果時,某一日係長谷升LV..打打下怪突然扣唔到隻怪D血,出唔到攻擊技,食唔到HP水,過唔到傳點,死左食鐺都唔識起身..我以為係個外X既問題,之後就試下人手升~點知都仲係咁,有時更會因為依個問題而死左!我好唔容易先升到上66LV!但係升左66LV之後,個問題就更加嚴重,因為日日都發生我講過既問題..每日最小都會死1次!不過..好在有夜血既團友們同爆之影幫我!有一次係深湖升果時..因為中BUG而死左..妖狼就比左個5%鐺比我..真係好多謝佢!仲有爆影..佢幫我由66升到67LV,超級多謝佢幫我升,不過佢依加都冇玩了~
爆影幫我升左67LV之後,就要我自己升返~不過我真係好好彩!因為,,打唔到怪,食唔到水果D問題已經冇再發生!之後我一路咁升..用左大約2個月既時間,終於升左上70LV!好多謝小緣,爆影,月使,妖狼,仲有組過我一齊升既人~冇你地既話..我都唔會升到上70LV!

屯墾團篇

文龍團 : 我第一個入既團..應該係我6LV果時入,但係到左1X  LV,就比團長踢左!依個團既團長..應該冇玩好耐!
hugo : 比「文龍團」既團長踢左冇幾耐之後入既..不過到左我2X LV果時..就比團長踢左!我仲記得依個團既團長係111999~不過..個團應該散左..團長都應該冇玩了!
四樓煲煙團 : 又係比「hugo」團長踢左冇耐之後入既..仲記得係團長招我入團..姐係So大大!我學識左用外x..都係依個團既高層「淫KiT」教我用!不過..團長冇玩.淫KiT同另外一個人都放左AC!
sS和平國度Ss : 好多謝siu霖招左我入團..不過..和平都散左團好耐啦..依加只能回憶!
地老天荒 : 和平D人開既..和平散左冇耐就入左!
人渣o回憶o : 唔洗多講..係人渣教主開既團~以前和平D人..都入左黎依個團!
sS夜血盟Ss : 應該係12月頭入既(我果時好似係58LV)..好多謝小緣招左我入團..夜血係我入過咁多個團入面最開心,最熱鬧,最好既團!好多謝夜云同妖狼,仲有團友們既照顧!

唔夠位POST!
所以真心話篇請睇2#!
回復

真心話篇(太多人,排得後既話唔好怪我)

月之使 : 我,你,小緣自從係長谷分開左之後..就一直都冇一齊組升啦!真係好懷念以前3個人一齊組升既日子呀~唔知點解..同你一齊傾計,我都會覺得好開心~連[水土6]野加討厭鬼果D..全部都會唔記得晒~仲記得某日同你係曙光吹水果時..你話我好溫柔..其實我都唔係好覺=口=!不過..你係我曙光識既朋友入面最好傾既朋友黎>3<
夜乂小緣 : 哈~擺你上咁前,緊係有原因啦!因為你係幫得我最多既人黎~你做左最高LV幻C..真係恭喜晒呀!估都估唔到我升左70之後,可以組你一齊升~不過仲差1個人,佢就係月之使~仲有其實我唔係男..我係女黎-0-!同埋我幾時做左夜血既奶媽架..我唔知既!不過都好多謝你招我入夜血!
妖狼 : 真係多得你果2隻可愛既貓貓唔小!食左我咁多錢-0-!但又係真好可愛!不過都要多謝你個5%鐺同一路以黎既照顧!
夜云 : 其實我..一直都好想知點解你會叫我做姣野!我真係好姣咩-0-?不過..加油升LV..做最高LV弓手!
皎月 : 天上既月光好大好圓,夜血既月月好靚女~不過..我都分唔清到底平時上緊既月月,係本人定係狼啦!不過無論邊個上緊都好,都努力升LV啦
楓之葉 : 唔知點解..你咁鍾意玩我-0-~成日都比你咁玩..我真係比你玩殘=口=!唔好成日都玩我啦..玩得多..你都會厭
星曦 : 一閃一閃小星星~星星真係好人!肯等到我升左71LV之後先去睇黑龍~你都要加油升LV呀!另外提早祝你生日快樂!
一絕一 : 你升咁耐都仲未升70LV架~快D升70黎寂陪我升啦~你69LV係曠默打63LV蝶,應該唔會死
乂傻紫美諾愛爾乂 : 見到你上曙光..我真係好開心!因為你真係好耐冇上過曙光啦!好掛住你D[水土6]野
楓版大 : 好有型+靚仔既楓版大!係AGAME最靚仔既版主(傻左)~繼續升LV..一定可以殺到你最想殺既人!
liukit12345 : 自從你隻盜升左58LV之後..都冇見過你隻盜升啦~係因為太難升定點樣呀?快D升70黎寂陪我升啦~有時我搵唔到組,要單升,好悶的(好耐之前打既,SOR)
大門 : 門門唔好唔玩呀!你唔玩,我會好悶架>_<!仲有門門你係真好好人..成日都幫人!仲好人過我好多
卍超級靚仔卍 : 你話你用唔到外X,其實應該係你唔識搞,因為我都用到~
(第1手)卍秋卍 : 唔知你係咪玩返呢@@?之前見你係MSN度叫我收返你入團..我都好開心~
db仔 : 呀!!好耐冇見你上曙光啦..超掛住你..真係好想你玩返呀..依加夜血團頻..超小人講野,悶死我啦
mhunman : 我去到雪轉..其實都唔係好勁!不過我升左成53%經都仲去睇黑龍,仲死成11xx m經先勁!雖然有D人會覺得升左咁多經都仲去..係好傻!但係又換來左我既開心同升LV既動力!
牡丹靈姬 : 好靚女既丹丹,係全曙光最靚既弓手!恭喜你升左71呀~繼續努力升落去..(其實我都唔想打咁短..不過諗唔到點打)
湦赤鬼 : 台灣既鬼鬼好可愛,曙光既鬼鬼(湦赤鬼)好靚仔!冇記錯既話..我都識左你好耐~不過..我超記得係邊識你!就係CATCAT~但係我都冇上果個壇好耐了!祝你可以做到最高LV幻C!
痴心小笨笨 : 其實我開頭以為你係「笨笨小朗」..點知原來唔係~好多謝你係曠寂既照顧..日日都留位比我..超級多謝你>3<
疾鵬幻影 : 你真係好勁-0-..係攻略區度出左咁多個學技教學..我都冇你咁勁!不過你話冇乜人睇帖..其實AGAME既人流都唔係好多,所以.冇咩人睇..都好正常-0-"..加油升LV,升到黎60轉過黎夜血陪我吹水
吹水仔 : 其實你個名..真係幾得意-0-"!開頭我以為你係一個超鍾意吹水(作野)既人,但後來同你係壇度傾..又唔似係鍾意吹水(作野)既人~反而係鍾意傾計多D既人黎
天天戀 : 你真係勁,升咁多分身,我都冇你咁好耐性走去升分身添!加油升6隻70LV
micky977 : 唔知你幾時先升70LV呢@@?我都好耐冇同你組啦!加油升70..之後黎寂陪我升
egg123 : 其實我都唔太識你-_-,加油升lv吧..實升到高LV
高級戰俘 : SOR,我識你既時間唔係好耐+對住你既時間唔係好耐+同你唔熟,所以先會冇你!仲有我唔係歧視D低LV,只不過係我同你唔係好熟+識左你唔係好耐,先會冇!加油升LV!
犬女玲玲 : 幾乎唔記得左你..真係極之SORRY>_<!其實我升得都唔算快..因為我都玩左好耐先升到咁既LV,你都要加油升LV呀!身邊支持你
小be : 差D唔記得左你添!因為真係太多人+太多野要諗..你影相真係好靚..你話你影相冇咩特別,其實同人合照都係一大特色
siu霖 : 咁遲先諗到你,真係sorry呀!你都係我既大恩人呀!因為如果唔係你果時招我入和平既話..我都唔會有今日!雖然你已經放左AC,但我仲記得你~
爆之影 : 好多謝你係我66LV果時幫我升上67LV!不過..你都放AC唔玩了~但我仲會記得你!
山崎 : 山崎麵包好好味!真係好想知你既未來老婆係邊個..得閒多D上黎壇吹水呀!如果唔係..會超悶!
呀東 : 唉..你唔玩曙光..真係有D悶!不過好多謝你之前SEND左D歌比我..超好聽!特別係首「true my heart」..唱果個人把聲超正!不過..你近排好似[水土6]左好多
小劍 : 唉..冇見你上AGAME好耐啦!到底你去左邊呀?MSN又唔見你,壇又唔見你,曙光又唔見你..快D返黎啦,等緊你個結局架~我同其他人都等左好耐啦!仲有好多謝你果次比機會我試下去個活動幫手影相
冰之趙雲 : 好耐冇見你係曙光出現了~都應該係去左玩第2隻GAME吧!不過得閒多D上黎AGAME吹水啦..因為我好多帖都係係AGAME度開
人渣教主 : 唉..自從和平散左之後..都冇聽過你講[水土6]野啦...真係超掛住你D[水土6]野呀
牛油牛 : 唔知你仲有冇玩呢?好掛住你~我都升左72LV啦!真係好希望你會繼續升!
So大大,第1手淫KiT,第1手恥樂 : 好掛住你地呀!你地3個冇玩咁耐..連個團都唔知去左邊~好多謝第1手淫KiT教左我用外X,令我升LV唔洗咁辛苦!仲有我依加升左70LV啦!如果唔係你地教我用外X既話,我諗我都唔會升到上70LV
飛傷 : 自從你比人爆左AC之後,都冇見你上曙光了!好希望你都會睇到依篇野
細佬 : 好耐冇見你上曙光啦!冇記錯既話你係走左去玩第2隻GAME~不過,MSN都好小見你上
ooyukiyuki : 唉..好耐冇見你上曙光啦!我已經升左70LV啦!真係超想你重玩!
poiuytrewq : 你都冇玩曙光好耐啦!連MSN都勁小見你上~到底你去左邊呀?超掛住你><
indexhtml : 好耐冇見你上曙光了~不過係CATCAT..有時都仲會見到我上!自從x-space問題之後,我對果個壇感到失望,所以退出左了!

好了..終於打晒咁多野!
如果寫得唔好既話..唔好怪我~如果漏左你既話,提我! (當然要我識你你先好叫我加返你啦!)(岩岩識果D..盡量寫啦!)
希望版主會+分!
回復 支持 反對

@O@
第1-V-
有我的大名-3-''
謝LAM-3-
回復 支持 反對

咁我第二~~
估唔到有我份~>3<我地一齊加油!!!
多謝LAMLAM~~
[[yoyo_151]]
回復 支持 反對

算吧啦LAM-______-''
百日佢吾係到..吾會+分的-3-
回復 支持 反對

[[yoyo_133]] 我係第3
回復 支持 反對

噢 我第4-00-[[tk_35]]
回復 支持 反對

我而家同lamlam 星星 愛愛 仲有丹丹一齊升lv ge日子都好開心啊
同埋好懷念果時同月使係鬼踏升lv ge日子[[tk_32]]
回復 支持 反對

有冇搞錯!? 我表哥都榜上有名(poiuytrewq) = =

佢冇玩咁耐 起碼半年

xdxdlam 你都記得佢 真好野!!
回復 支持 反對

同埋好懷念果時同月使係鬼踏升lv ge日子

鬼鬼我都好掛住AR  個時大家一齊UP LV >W<[[yoyo_027]]
回復 支持 反對