收起左側

【公告】新手問題請到「教學指南及問答區」發問

幫人問既,唔該幫幫手. Thanks:
原帖由 jack55401 於 2-8-2008 14:25 發表
do plants grow between logout and login?植物會唔會係登出與再次登入之間生長?

回復 支持 反對

原帖由 lmno925 於 2-8-2008 07:18 發表
正宗?族??小??机系列??人最喜?的小食品——小???南??延?到北朝?直至?北
美食天堂--??,??餐到中餐再到西餐?有?有,可以用最低廉的价格?松享用美味?要?街?小吃。其中小??可算得上是最受?迎的美食之一了。即可站在?? ...

多謝你教我地烹送...
不過e度係樂古rs ...
請你去個d分享區
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

farming 係由你種落去 patch 開始幫你自動計時, 就算你 log out 都會自己生長,
不過有可能會死田唧, 冇影響生長時間~!!!!
回復 支持 反對

武器上既stab,slash,crush有乜用
回復 支持 反對

是不同的attack style. 不同的武器會有它專有的attack bonus, 比如是dagger 的stab bonus 為最高, 擁有的bonus 愈高, 命中率愈大
回復 支持 反對

而且不同既style , 會有不同既exp~_~
回復 支持 反對

我想問點樣係呢度post相?
回復 支持 反對

原帖由 star_ly 於 3-8-2008 08:00 發表
我想問點樣係呢度post相?

go to this website:
http://www.tinypic.com/
then browse your photo, and press upload now.
when finish uploading, there will be 5 lines:
HTML for Websites
IMG Code for Forums & Message Boards
URL for E-Mail & IM
Direct Link for Layouts

Copy everything on the IMG CODE FOR FORUMS & MESSAGE BOARDS line
Then, it will appear something like this:

=]

回復 支持 反對

回復 8# 的帖子
thanks,but why skeletons?
回復 10# 的帖子
呢個我都知-.-

新問題:我想知runite ore 的respawn time 係幾多? runehq果個唔多準
回復 支持 反對