收起左側

【公告】新手問題請到「教學指南及問答區」發問

100 果個唔trade 得
回復 支持 反對

邊個值錢d,能力上有冇分別
回復 支持 反對

guthan's warspear 100係guthan's warspear用過變成,
當用左4個鐘,就會變左guthan's warspear 75 ( 100 -> 75 -> 50 ->25->0)
去到0就用唔到.
要變番guthan's warspear就要比錢repair,
可以去player owned house/ bob in lumby

p.s. 能力上冇分別的.
回復 支持 反對

要做一本unholy book係唔係好難同埋好煩??
回復 支持 反對

如果你完成左horror from the deep quest.
就應該拎左一本incompleted unholy book
跟住拎zamorak page 1,2,3,4
唔好睇佢既G.E price好平..其實佢既market price(on forums) 係over左好多..
我上次check其中一個page都要成1-2mil
to conclude, 係,,而家要做一本係幾難.

p.s.想當年我好似唔駛800k攪掂.[1-2年前]
回復 支持 反對

回復 56# 的帖子

就咁去ge會唔會晒錢左少少...

回復 支持 反對

咁鬼貴....
咁我如果用iron knife ,盾位可以用什麼裝代取本book
回復 支持 反對

其實我想問下p2p係唔係最高lvl138呀?
回復 支持 反對

我建議用番rune kite -.-"夠經濟
回復 支持 反對

係呀p2p 138, f2p 126
回復 支持 反對