收起左側

[綜合討論] e+ 有多少人玩末日(hk)

e+ 有多少人玩末日(hk)??????????????????????????
回復

香港版真係少人過台灣版好多=.=
回復 支持 反對

嗯!不個想當年!~~ 未日係好多人玩的!~ 我都有玩 好早就有玩!(工測)~  玩到5x lv  冇lala 搞個回溯   我地大家都o晒.................用左咁多錢buy ga點數  咁就冇晒  哈哈 真係笑死我地   5xlv去左41lv     仲要比得100萬仲有1個高石    我地灰晒  我地係咁串e個冇用ga雲起  佢地都唔理~~~ 唉.....朋友1個1個咁di晒ac   我都唔想留係未日la  so都di埋ac    so e+咪咁小人lo   本身真係好q多人 日日都爆晒ser  lag到你唔信  工測有玩果d就知...............  (個人想法 唔倨的 我講sor...)
回復 支持 反對

係呀~
now~冇咩人玩啦
人影都冇隻...
由10個ser-到得3個ser..
回復 支持 反對

聽人講 GM話最多人果陣得百幾人在線...
想玩翻個程式又有問題....
又無法更新d舊程式....
唉......[[onion_68]]
回復 支持 反對

香港版真係少人過台灣版好多=.=
回復 支持 反對

係呀~
now~冇咩人玩啦
人影都冇隻...
由10個ser-到得3個ser..
白小雪 發表於 12/4/2009 08:43 PM

下以前有10個ser咁多,我玩果時最多見個5個ser咋... ...
回復 支持 反對

希望多返人玩 末日啦!! 隻game 真係唔錯~~
回復 支持 反對