收起左側

[綜合討論] ::: 電腦及遊戲系統問題討論區 (+2)

我玩大陸果個ga,我一開,佢就(this client can be executed only in korean code-page) ps:我轉過語言
回復 支持 反對

原帖由 theodorekwan 於 1-4-2008 12:28 AM 發表

大大呀....都系吾得....刪左之後再禁楓之谷...在處理程序彈左MapleStory.exe之後一陣又吾見左= =...咁點算

試下掃掃成部電腦睇下有冇病毒,
再唔係就系統還原到冇事既時候,
再唔係就洗機;]
原帖由 啊樂o0 於 6-4-2008 01:40 AM 發表
發覺 .....影完相 d相唔見有
有冇人解答到我?

係咪你轉過楓之谷儲存照片既位置?
開楓之谷既系統選項睇番SAVE左係邊先;]再搵下
P.S 影相要禁 SCROLL LOCK

原帖由 =文= 於 27-3-2008 04:49 PM 發表
唔知點解無玩一排,前幾日玩番,一開楓谷,去到揀伺服器果陣就變得好慢,個mouse慢慢咁郁,入到game後都係咁...唔知係事先會咁呢??

係咪上網公司問題?
一係試下重裝左先;]

原帖由 a2001005 於 15-4-2008 08:00 PM 發表
我玩大陸果個ga,我一開,佢就(this client can be executed only in korean code-page) ps:我轉過語言

照字面解係話你既電腦編碼只係FOR韓國用家,
你之前轉左語言係咪未轉番中文?

P.S 翔/羊,不用加我分了;]
P.S 最近辛苦了你們, 現在我會回來幫忙的了^__________^

評分

參與人數 1樂點 +8 收起 理由
遊俠翔 + 8 唔加唔o岩規矩 羊比較辛苦,我都沒在幹

查看全部評分

回復 支持 反對

我安裝唔到...
咩功能傳送錯誤...
錯誤:存取被拒

搵人幫幫我=.=
回復 支持 反對

有咩顯示卡可以玩楓之谷(要多人or多怪or多技都唔lag),同埋要幾多$$,$500得唔得??
回復 支持 反對

This client can be executed only in Traditonal Chinese cold-page 我玩唔楓 help![[bao_29]]
回復 支持 反對

我想問下係game度想快速返回桌面而又唔洗關MS既方法??

我經常要睇攻略邊做任務
回復 支持 反對

原帖由 778qq 於 2-5-2008 19:09 發表
我想問下係game度想快速返回桌面而又唔洗關MS既方法??

我經常要睇攻略邊做任務
Alt+Tab @@

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
=羊= + 2 視窗化都得a______a`

查看全部評分

回復 支持 反對

開隻game之後   佢彈左句errer code : -2005532292 ( unknown errer 0x8876017c )  點算ar...
回復 支持 反對

視窗果舊野無反應?
回復 支持 反對

點解我係官網download左最新既v8.0
但係開game,入埋去果陣,又無啦啦彈番出黎,
話咩玩唔到,要download最新既版本
回復 支持 反對