打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 《老黃忠臣打天教學!》【部份圖片已失效】

有幾點我覺得你可以加埋入去
1.申二招百萬視,愈高lv範圍愈大
2.忠魂法力=368+(lvx12)( 轉自http://www4.nakuz.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D2)
3.如果申二唔夠高lv,要十幾可先殺死冰龍,又冇明幻,可以考慮將生死決放係忠魂到
同埋.....去申請精華啦
有唔少人想轉申二,但係唔清楚佢既能力
申請精華可以幫到唔少人呢
回復 支持 反對

謝謝喔!我再加上去吧,不過其實仲有好多野都要整...

低lv的申其實真係只可以打不死鳥那些...因為低等低傷害便挑戰冰龍真的不化算!

放生死決落忠臣之魂不太建議,因為老黃忠臣很易被秒掉,而且祖2很快爆車,我以前沒生死決沒猿公也是只用忠臣之魂去打的,效果不錯,不過老黃忠臣時常被砲轟,所以要走來走去!@@
要很多下數才能殺冰龍的話,我絕對贊成忠臣之魂死後再休戰再放忠臣再打,這樣子雖然較煩,但較安全
回復 支持 反對

有幾點我覺得你可以加埋入去
1.申二招百萬視,愈高lv範圍愈大
2.忠魂法力=368+(lvx12)( 轉自http://www4.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3576416&extra=page%3D2)
3.如果申二唔夠高lv,要十幾可先殺死冰龍,又冇明幻,可 ...
jeffbernardo 發表於 12-3-2009 19:09
法力個面係錯的
個個人唔同...加點eq會影響的

但我都想樓主答番我問題
200lv範圍有幾大
回復 支持 反對

43# edwinmonster
範圍有幾大真係唔知,不過我可以話比你聽o係3人以下場o既大場入面我可以企o係自己個斜坡到打到對面d怪
回復 支持 反對

哇 癲呀咩 ==
15秒k冰龍.....
回復 支持 反對

你200lv範圍大到hihi聲梗係容易講
100lv都唔夠好難用到你呢個方法
不過各下應該全敏啦,3000幾一下超正
我個隻得700幾
不過怒休戰都仲夠捱,有孔明的

ps,200lv申大軍の矢範圍有幾大 ...
edwinmonster 發表於 11-3-2009 21:34

你咁講又唔係幾岩,
難道佢未試過經歷100lv時候既威力?
經驗係要儲返來,唔係一講就明哂
慢慢練下啦
回復 支持 反對

好正呀~
好想睇下你d裝同點
回復 支持 反對

申2點升嫁大佬
我3x lv已經升到叫救命..
要成5場火龍先1lv  難升到咁   想入倉..
回復 支持 反對

43# edwinmonster  
範圍有幾大真係唔知,不過我可以話比你聽o係3人以下場o既大場入面我可以企o係自己個斜坡到打到對面d怪
gary1434 發表於 12-3-2009 22:59

即係全場範圍咁上下....

你咁講又唔係幾岩,
難道佢未試過經歷100lv時候既威力?
經驗係要儲返來,唔係一講就明哂
慢慢練下啦
無良印品 發表於 12-3-2009 23:18
所以宜家咪話佢200lv呢個方法唔可以套落100lv申身上囉
回復 支持 反對

我隻170台幻打雙面蛇都係扣得一千幾 有排都未死- -力幻....都係申2方便d
回復 支持 反對