收起左側

[官方情報] 《彩虹島》意見發表區,有意見的歡迎進來喔!- [官方認可]

60# terrypang

唔~係回收彩虹幣-Ely的手段

令你用多d錢,令大量Ely重新流入npc

藉此控制彩虹島物價

少Ely=物價高
多Ely=物價低

明未?
回復 支持 反對

可唔可以唔好成日避人買點ok?
回復 支持 反對

我強烈希望寵物可以用ely來買,我見台版都得,為何我地冇?
2.我希望官方可以將稀武同稀裝提高掉下的機率!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

我希望洗技同護身符可以用Ely買!

美版都係咁,

多拉果度有得用Ely買呢兩樣野

洗技能書10m本,
護身符5m個

重有,希望可以開放部分點裝落飾品商店度
美版都係咁樣架~
美版有幾套點裝都可以去飾品商店度買,
仲擺滿2頁tim~

可以咁就好喇T^T
回復 支持 反對

增加掉希有裝率
回復 支持 反對

GM 我有好野想講....
第1:深淵D怪太強[槍手/雙刀/其他低防]只有盾頂得住5隻怪上[我地最多3隻過左死硬要走來走去]把d怪齊廢少少[最少比佢打都係扣個50-100血]
第2:紅介同藍介[經介]可吾可以平D 因為我覺得80lv升開始要用好多隻介[1日洗左100幾m只係收3粒以上]
第3:生活技[防/武]d材料難找...加工d材料又難打[難升]
第4:加強[油核]<-[槍手/神手]個d/戰士/法c...防
第5:加多d副本/希裝[因為我覺得低同高希降晒價d裝開始沒用好多人高lv]
第6:出多d新圖[姐係升lv地方]
第7:出多d任[因為升到75lvd任開始少任做..再加上d人見任經咁少都吾會做- -又沒錢找]
第8:屬性問題我覺得沒咩用- -因為我打怪d抗多吾多都吾會減得幾多傷害
第9:海龍王副本..我見3個100幾lv最快都係2個鍾打完..海龍王boss太強...降低少少- -
第10:藥水貴到飛起- -一高lvd水貴到吾知點買- -..希望降下價- -
第11:d武/防npc d裝好貴- -買10次就沒左50-100m- -
第12:加多d活動e加高lv沒野做只係得升lv找錢沒野做e加得4v4打沒其他好悶[本人開始少玩左]
回復 支持 反對

結婚系統結婚系統結婚系統結婚系統結婚系統結婚系統結婚系統

希望快點開放 結婚系統

謝謝gm!
回復 支持 反對

岩岩見到上面個理論  笑左
「少Ely=物價高
   多Ely=物價低」
回復 支持 反對

嗚呀...狂戰士點解變左係用雙刀嫁=口=
http://lt.gameone.com/two_change.html
大囧了=口=轉錯職
有冇d可以再轉一次職既點品呀
回復 支持 反對

我系遊俠- -
我個專用技能 後空翻唔知去左邊...
我去左黑月秘密房間保存,唔得.
希望你地可以解決我噶問題.
thx.
回復 支持 反對