打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 無理公會;

其實獵園死獵園解決,就唔好上黎論壇開罵戰post
講真咪玩啦次次有事都搞上論壇
回復 支持 反對

[[[唔係話唔比你捉, 但係見好就收啦.!]]]
E個係你既意見姐 我去捉關你咩事 ?
[[[[你驚人地成班人唔夠打咩?! 好地地沖埋去幫拖?!]]]
你講得好好 我就係驚 多謝你幫我搵到E個咁好既原因 加上我都講左啦 有份打自然係 ...
呆呆熊 發表於 19-4-2009 13:29

覆一覆你樓下個句野先啦小朋友^_^;
你個句[一般都是社會下層人仕才說的]
甘請問個日你返轉頭系甘撩人打個陣;人地話唔打你就話人垃圾!!
仲要問候人地啊媽個d又叫咩啊??
甘你呢d系咪比社會下層人仕更底層既敗類啊^0^?!哈哈.

仲有啵;你話有打自然有份捉!!
甘如果打更個條友將隻怪打到半死就捉得個陣.
個個走埋去搶;甘最落力打系甘食藥個個咪變 左冇得捉^_^?
呢個世界上系講公平既.系你就系你!!唔系你就唔系你既.
傻仔.洗唔洗我教下你啊?!你試下次次人地打到半死你入去搶黎捉啊;
我就唔信個個會任你捉唔鬧你囉^_^;
除非你做返自己本性扮傻仔聽唔到囉>_<!!

你捉真系唔關我事啵.旦系我d fd捉更你去搶野你唔岩!!
仲有你宜家覆我post就關我事囉^_^!!
一系你就唔好覆任我講囉.你覆左就關我事>o<;好對唔住啊!!
你中意自欺欺人就真系唔關我事囉.

你唔洗驚人地唔夠打啵.個到個個都高lv過你!!
你比1個高你1lv既人都秒左你;
你憑咩去話幫手姐.系咪唔魚得宜家要比位你落台先?
系既唔緊要啵;你開口講聲我咪唔出聲學你扮傻仔囉>o<;

拿拿拿;我意思話你做咩問我有冇媽媽教先?
仲唔系拎埋我媽出黎講?!
講完又唔認.死要面啵!!你呢d正一淆底怪囉>o<;
要面要型又要威.唔夠人講就話人垃圾!!又搵d無聊字泥捉人錯處!!
我記得你個日撩我fd打個陣.
你問候過距啊媽嫁啵.甘請問你又知唔知呢句野解咩先?
你系咪真系要去搞人媽媽啊小弟弟??@@
唔系就唔好講啦^_^;底層人士!!

哇哇.好辛苦你啊!!你個日飲左幾多支水姐;?
我就專整藥ga.你講聲我咪豪比你呢d汁雞架兩囉^^
我諗你打個幾下都唔洗食超過2支嫁囉可?
哈哈.人地打錯你?;
人地入左去捉野個個行兇.你打人隻野系咪又應該同人講sor啊?;
我諗個個系入面行兇;唔單只人地唔小心打左你.
你都會唔小心打左人地囉;可?
唔通打打下怪個個say sor等你捉左先啊?;
個到個個行左兇.如果你玩唔起唔鍾意比人打到既唔該你返屋企!!^O^
你唔搶野人地都唔會打你囉!!
你話你系咪樣衰呢~~~~~~~~~~~~~^w^!!?

只有d傻仔唔夠人講唔夠人打先上網唱人!!
唔知邊個個日件事完左仲要返兜件事撩人打呢?;
唔夠人打就上泥唱!!你有冇品嫁>O<;
個日仲話幫人拖啵;好聽D咪見義勇為囉.唔好聽咪做架兩汁雞囉XD;
你甘勇既話不如幫晒所有人UP LV打野啦英雄@@"

唔夠人講上網查字典去疾人啊?;
唔好意思囉.你試下問人其他人架兩系咩囉^_^;
系解唔關事你無啦啦走去理扮英雄個D人.
就算你唔系架兩你都系一個汁人雞既失敗者@O@;
不過甘又系既.當局者迷`自己系架兩既多數都唔會認XD.

好鄧你可憐就真既.甘細個你啊媽就冇教你呢D道理!!
比起我讀屎片既仲要差一萬倍;
玩唔起既就咪學人串撩人打.唔夠打就唔好上泥扮可憐駁同情!!
小朋友^^收下把口啦!!臭到死都唔知有冇刷牙.
講出泥比人笑你JA.
回復 支持 反對

[[[[你驚人地成班人唔夠打咩?! 好地地沖埋去幫拖?!]]]
你講得好好 我就係驚 多謝你幫我搵到E個咁好既原因 加上我都講左啦 有份打自然係 ...

都冇人話你捉關我事. 只係關我個FD事^_^
本來我都唔想話你啦 =]. 但係坦白講真一句. 係你呢D咁Cheap既人先至會係人地捉既時候去捉人地D寵!! 可能你冇心同感受過啦. 因為你不嬲都係捉人地d寵既人. s0你未試過比人捉佐你d寵; 咁又唔可以怪你唔知咩感受既;` 好在尋仙得你一個咁cheap唔係你既話; 我諗都冇邊幾個架啦 ^_^!!
有份打自然有份捉? 你冇野呀? 比喻?! 你咁鐘意比喻我就同你玩比喻; 咁如果你屋企人落街汁垃圾; 拿出去買. 咁你屋企人算唔算係掃街?!算唔算係市政d人? 咁你屋企人會唔會有糧出呀?!
你睇住呢句啦. 屎忽鬼>>[[[[請問你媽媽有無教你做錯左唔小心唔緊要 ` 只要講SORRY就行嗎 ?
你就講你係打錯啦 咁你打錯有冇同我講唔小心 SORRY呀 ? 你無呀媽教 ? 你讀屎片 ?]]] 呢句唔係講媽媽?!! 打完唔記得自己打過咩?! 打過咩自己都冇眼睇?!  定係你個腦生係屎忽; 打完唔記得自己打過?!!!
咁同埋我想講你同你阿媽點樣我唔知!!! 都唔想知!!! 但我只係知你阿媽唔識教仔; 教個仔做錯事就咁講聲s0rry就得? 定係你阿媽太單純生你呢個白痴仔出來?! 你去打劫銀行講聲s0rry呀笨. !!! 你去打你阿媽;打完同佢講聲s0rry呀笨. 唔得呀嘛?! 講你聽啦. 傻仔. s0rry唔係大哂架!!!!

唔好話怪唔怪人. 怪唔怪gm; 我只係睇得出你好想捉個隻寵; 你話你自己好想一個捉哂3個ser d寵. 你緊係想啦. 但係你想下好啦. 你冇能力呢; 你估你有既時候人地唔會有咩?! 你唔好睇丁自己咁高啦!!!!

答你d無聊問題!!;  請問用左幾枝水就有用水先 ?<<<<唔明你問咩^_^!! 9唔搭8既野我唔答^_^!!
                         請問係唔係個個都可以有機會去捉先 ?<<岩; 你講得好好. 人人都有機會捉; 但係先到先得你又知唔知?! 咩叫機會你又知唔知?! 機會錯過就冇架啦^_^!! 由你唔係打第一下隻寵開始你就冇佐捉呢隻寵既機會. 就算你捉都叫係搶寵.唔係叫捉寵^_^!!
                           請問如果係打錯人係唔係要講SORRY呢 ?  <<係. 真係冇錯. 打錯人係要講s0r; 但係我地冇打錯人; 因為我地係打cheap精. 咁岩你就係個個^_^ 如果要講s0r都應該你講先. 而唔係我講.因為錯既人係你. 唔係我; 同埋個日打死你既都唔係我. 第一下唔係我. 最後個下都唔係我打!! 咁你又何以見得我錯呢? 企係到講2句就錯? 咁就要打?! 你發夢呀?! 咁鐘意game當現實. !
你唔好出旺角做英雄?!!!
                              請求你下次回我時先回復以上問題 謝*   <<呢句本來唔洗答^_^!但係都要講2句. 唔洗多謝唔洗唔該. 呢個謝字係你應該打既^_^!!
回復 支持 反對

當兩個人有爭執的時候,想當和事老的人擋架在兩人中間,希望隔開兩個發生爭執的人,所以稱為「架兩」。

請問你係和事佬咩 -,- ?! 我都唔係和事佬WOR `
我更加唔係無啦啦捉 我係有打的。
P.S. 你中文真係唔多好 我 ...
呆呆熊 發表於 19-4-2009 13:47

就算中文幾唔好都唔會搵隻動物來幫自己補習啦^_^!! 係咪咁講先[架兩唐老鴨]
回復 支持 反對

所謂的「架樑」原本是建築物結構的一部分,但是現在的香港人,就將之視為一個人物的身份,假如某甲要找某乙的晦氣,而某丙插身中間,替乙擋架,這就是「做架樑」,「做架樑」由為主樑卸去部份的壓力,轉而變成由一個 ...
呆呆熊 發表於 19-4-2009 13:52

咁好有埋個網呀. 咁又係啵; 動物要講人話就係要學架啦. 咁你咁樣比我睇都冇用架; 你快d睇下啦. 唔係一陣出街又講唔到野. 又係到吠架啦^_^!!
回復 支持 反對

路過....愛你媽媽,,,,,,,
回復 支持 反對

[[[仲要問候人地啊媽個d又叫咩啊??]]]
我有加請問WOR ` 十分禮貌 XD 你仲想點先叫有禮貌 ?! `
[[[呢個世界上系講公平既.系你就系你!!唔系你就唔系你既.]]]
你講得好好呀 ` 我想講既就係咁啦 !!!
我有份打 佢有份擋 咁個個都有機會捉 咁先係公平 你跟本得個口
你地果面就係打人叫人唔好搶 咁都唔係講講既公平個個捉都係所謂既"系你就系你!!唔系你就唔系你既" !!!
[[你試下次次人地打到半死你入去搶黎捉啊;]]
哈哈 咁我就無 因為我次次都有份打 >3< 唔會得個講字 !
[[旦系我d fd捉更你去搶野你唔岩!!]]
我無搶呀 >3< 我都講左啦 有份打就有份捉 咁點會係搶姐 ?
你唔知你搶字點解咩 XD ?! 引返你上面 `系你就系你!!唔系你就唔系你既`
係你既有搶都無用啦 ; 咁你洗咩怕姐 XDDD
[[好對唔住啊!!]]
我接受你 ; ) 唔洗怕 XD
[你比1個高你1lv既人都"秒"左你;]
哈哈哈 你中文真係好差差差差差 !!!
個秒係解1下打死 我比100 金 我睇下你點1下打死我
[[你做咩問我有冇媽媽教先?]]
係因為你好無禮貌 ; ) 因為你之前話打錯MA 咁你打錯都唔識講SORRY XD
所以我就好奇怪 所以請問你有冇呀媽教姐 ; `
[[你問候過距啊媽嫁啵.甘請問你又知唔知呢句野解咩先?]]
XDDD 我頭POST講左啦 你可以慢慢睇返 我都講左話我最後講左D粗左小小既野
果度我係錯 我講左啦 你唔係睇唔到掛 ? 你唔係中文唔好 ` 隻眼都唔好掛 XDD?
底層人士係你先真 XD 個網都有講 ; ) 你鐘意可以睇多幾次 >3< `!
[[你打人隻野系咪又應該同人講sor啊?;]]
唔通同隻怪講呀 XDD? ` 隻怪無話係邊個既WOR `
個個都捉到 佢寫到個名落去隻怪我就唔捉L0 = ]]]
[[如果你玩唔起唔鍾意比人打到既唔該你返屋企]]
姐係你認你係開頭打人先 你係你講既賤啦 ; ) 係咁我就OK啦 `
反正你都認我仲洗咩日日上E度講姐 >3<
[[[你唔搶野人地都唔會打你囉!!]]
好啦 我講多最後最後1次 `
個個打都捉得啦 咁我想問啦 如果無人打得個擋
個擋都捉唔到啦 姐係個個都有要做既野
擋既就要擋 打既就要打 咁先可以捉到既MA `
咁我有打 我做左自己既工作 咁點解我唔捉得先 ?
係唔係睇下邊個用得水多隻怪就比邊個捉先 ` 係我就換曬1 LV 藍水
一定用得比你擋果個多 +__+ `
你鐘意計水既你仲可以叫GM變啦 ; ) 我十分歡迎 `
[[只有d傻仔唔夠人講唔夠人打先上網唱人!!]]
唱人果個係你呀 XDDD 我都無開你名 無開你公會
不過你開左我名WOR 咁你仲唔係唱 ?!
你唔回都無人知 XDDD 你先叫做唱呀 !!!!
P.S. 可以先上字典網查下個唱字既定意
[[唔夠人打就上泥唱!!你有冇品嫁>O<;]]
哈哈哈哈哈 唱人=無品 ?
我就係睇到D無品既野先上網同大家"分享"
我無唱既意思 不過 假如你知自己做錯就當然會有比人唱既感覺啦 ; !
[[你甘勇既話不如幫晒所有人UP LV打野啦英雄@@"]]
好呀 你比AC啦 !!!! 快D比啦 !!!! 我要幫你UP呀 快D比啦 !!!
[[系解唔關事你無啦啦走去理扮英雄個D人]]
XDDD 你都識講叫扮英雄啦 !!!! 咁點會叫架兩呀 `
你可以上網慢慢搵 ` 唔係想串你呀 XDD 我想你D中文好D同唔會下次用錯E個字姐 ; )
真係好心無好報 >3< ` ` 不過我唔同D狗計 你放心 ;
[[[你都系一個汁人雞既失敗者@O@;]]
哈哈哈 ` 你數學都好差WOR ` 你仲話當時係度 ?
我明明同我個FD 1齊去捉 你都好好笑WOR `
加上 我無汁雞 個個有打都捉得啦 你擋都可以捉 有咩問題 ?
問題都出係打人果度L0 `
[[唔夠打就唔好上泥扮可憐駁同情!!]]]
哈哈 ` 點到你地可憐姐 1個串唔過之後搵多幾個串都未串得死我
仲要認曬自己D錯野 ; ) 真可憐 ;
[[收下把口啦!!臭到死都唔知有冇刷牙]]]
作家+__+ ` 我日日都有 你放心 `

呀 ` 講起我想話你知呢 `架兩不等同扮英雄 ; ) 記住啦 ;`
更重要既係你先係扮英雄 `
明明唔關你事既野都要回 ; ) 你可以睇清楚D 我頭POST 果時咩名都無講
你都唔洗回我 係因為你打字回我 我先回你 所以問題出自你先 `
更重要既係你先係扮英雄 XDDD `
回復 支持 反對

就算中文幾唔好都唔會搵隻動物來幫自己補習啦^_^!! 係咪咁講先[架兩唐老鴨]

SORRY 我唔同D狗隻補習 ; ) 要補都收你貴D啦 因為要學點同D狗講野MA ; - ]
回復 支持 反對

咁好有埋個網呀. 咁又係啵; 動物要講人話就係要學架啦. 咁你咁樣比我睇都冇用架; 你快d睇下啦. 唔係一陣出街又講唔到野. 又係到吠架啦^_^!!

咩姐 XD 係呀 我學不過係學點同你隻狗狗講道理姐 ; ) `
我怕你中文太差 ; ] 唔知點講野姐 v___v ````
回復 支持 反對

仲有啵;你話你啊媽有教你講S0R;要有禮貌;
甘你啊媽有冇教你唔好講粗口問候人地啊媽啊?_?;
你洗唔洗小葬P0ST晒你個日點樣撩人打話人垃圾問候人地啊媽D相上泥啊^_^;?

THEN;你話你唔會無啦啦掛機唔關事做架兩;
乜你岩岩唔系話架兩唔系甘用嫁咩X)`?
甘你個句野系咪反話更自己先;?系咪間接話更自己系底等人士xd?;
仲有掛系場出面呢`我就冇幫拖打既!!
系上泥講返個事實出泥=]
睇唔過眼d人講到自己好慘比人打.
咩叫講左小小粗口問候距都系錯左呢d姐;
甘呢d系咪錯啊?!
你啊媽有冇比書你讀啊.底等人士!!?
你啊媽正系教你點樣問候人地啊媽啊?_?;
你啊媽有冇教你玩唔起就唔好玩啊.做男仔唔好甘小氣甘多廢話講啊?_?;
你啊媽有冇教你先撩者賤呢個道理?!`
你啊媽有冇教你唔好甘狗賤搶人d野啊?;
睇泥..答案在心中^_^!!
系隻games到搶人怪都算!!搶唔到第2日見返人地其中一個就去撩人打`
先撩者賤咪你呢種人囉.冇野搵野黎做!!
唔夠人講就搵d題外話疾人^o^;

仲有w0.人地系高你1lv嫁炸!!你用既法寶仲要高人地一級;
你又唔打埋出泥?;扮晒人地高你好多恰你底lv甘.
你幾歲啊;?仲扮可憐駁同情分?我怕你腦筍都味生埋炸!!
講野唔經大腦;!!!>o<個屎忽坐住左個腦啊你?

你講得好好 我就係驚 多謝你幫我搵到E個咁好既原因 加上我都講左啦 有份打自然係有份捉 有何問題 ?

喂喂喂`小朋友.我系問你做咩好地地沖埋去幫拖!!你上次又話驚人地打唔到你去幫;
宜家做咩又話有份打自然有份捉;?有何問題?
你系咪自打咀巴姐^_____^;你真系好白痴囉.講野前後矛盾!!
仲話搵人幫你評理w0.我諗系幫我地炸掛XD?`
到底你系想搶人怪定系幫拖先?_?;
個個沖埋去打兩下就可以捉.甘你玩晒啦`洗唔洗叫你做大佬啊?
扮可憐?你味夠班w0小朋友!!!
回復 支持 反對