收起左側

[綜合討論] [[電擊象]] ..:: 香 港 公 會 ♂ 愛 幻 想 ♀ 招 生 ::..

開辦炎團..
D時間前幾日分哂NA - -"
或者分個時間俾你玩下

不過唔知點解.. 尋晚11點幾無聊去睇場.. 冇人打 @@
最後14個自己會入去打左場...
第2場CS入去打8手吸經? 我訓左了 ...
o0OYiuO0o 發表於 18-5-2009 12:17

第2場8手,6人,打左幾耐我無count,ting又打打下彈game._.
3740893經

更正: 收生進度理想既話......6月中頭 可以開到炎團
   另:可能會開樹妖團...但因冇測服未知點...遲下再定
andytsang 發表於 17-5-2009 08:39

樹妖團係咩?
回復 支持 反對

開辦炎團..
或者分個時間俾你玩下

o0OYiuO0o 發表於 18-5-2009 12:17

時間係有既咩分曬只係個台童要睇你地實力先比你新請..........

而樹妖團係新出boss本來想係測服試但係冇開所以未知.....
回復 支持 反對

開辦炎團..
或者分個時間俾你玩下

o0OYiuO0o 發表於 18-5-2009 12:17 PM

嗯 ,, 到時我搵個個黑色歪歪有冇時間分比我先啦 ..
如果冇先搵你求助求助 =3=

琴日8手吸經 .. 我都在場 a____a
回復 支持 反對

36LV僧侶a_a"
100LV SO ESAY
暑假慢慢升a_a"
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

甘我而家 65lv 就入團 都可以大打 炎魔?
we24851001 發表於 19-5-2009 21:52

炎魔易打就唔洗成個公會去打啦= =. 炎魔140lv 8手+3本體
65lv入左團 快快手4轉左 咪任你打lo
回復 支持 反對

無記錯o既話
打炎o既要百等以上

6x去 , 攻又唔高
又易死
回復 支持 反對

第2場8手,6人,打左幾耐我無count,ting又打打下彈game._.
3740893經
遊俠翔 發表於 18-5-2009 02:27 PM

果陣玩楓谷最開心 -_-
好記得果日... 自己公會.. 36/86 online
30個會員去打炎
回復 支持 反對

果陣玩楓谷最開心 -_-
好記得果日... 自己公會.. 36/86 online
30個會員去打炎
o0OYiuO0o 發表於 20-5-2009 13:14

miss左tim f5
回復 支持 反對