樓主: banagherlinks
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] [純抱怨文不喜勿入] 真係lag到嘔白泡 ,唔撚想玩ar~!!!

大家講ga情況都有發生 不過我自己係玩hk ser 問題不是太大
可能我係同fd一齊玩 我都係弓手 我一直都係等佢地打到d怪上空我射 反而我次次都上8x~9x%
放學時間一定係lag cb mo問題係因為果時小人
人多而且集中好易攪lag個ser 等佢快d開全區同多d ser 咁應該會有d改善
大家忍耐吧
回復 支持 反對

琴日冇收斷過 一lag果時狂跳係唔會死
回復 支持 反對

我都好lag呀- -之前我覺得系我部機問題
不過而家咁多人都.........
蛇蠍美人 發表於 27-5-2009 12:17

我本身都以為係我自己部機既問題-_-!!
回復 支持 反對

我部機玩就好lag..原因好廢
但我去個firend到玩,,超順喎
回復 支持 反對

仲未開ser囉...唉!!
回復 支持 反對

朝早同夜晚11點後就唔lag的了XDDD
岩曬我呢d考完試冇野做既人XD
回復 支持 反對

我琴日入過最多人o既ser都唔會lag喎@@
不過個代理真係無咩心機搞好隻game
如果唔想晒真錢玩o既人 我建議準備退出
唔係o既話等到佢"行動"o既時候 就會晒左自己d心血
我就因為少人玩 悶而退出lu ...
月祭_+ 發表於 27-5-2009 07:05

同意,有時自己幸幸苦苦練一個角色出黎結果打唔贏d 錢幣白木,真係會好心酸
一係就lag,玩唔盡佢d Funtion,又無乜意思 ,建設有實力但係又痴心妄想商城裝備
係冇effect既玩家可以提早放棄,免得夜長夢多,比一個陸台比較你地睇下

台灣大陸

LV經驗值

包包幾格18格36格(不用擴充)
倉庫幾個18格36格(不用擴充)
商城是否賣擴充包包道具
----------------------------------------------
副本打完是否有機率獲得錢袋

轉靈魂系統機率差不多差不多
計算副本的評價方式最高SSS最高S
是否有賣轉職捲
得到套裝機率差不多差不多
-------------------------------------------
是否有名片系統

等級開放到幾級4060
副本死掉是否可以扣取金錢復活
技能的延遲時間長(有些是陸板3倍)

好心新斷線la,連擺野既背包格數都呃人錢,人地大陸 同東南亞 都唔會 la
仲有轉職卡 同 重置卡(分初中高級) ,強化衝裝保險卷(防止衝爆裝)......等等果d都未計
回復 支持 反對

超疾 -___-' 玩下玩下就疾; 希望可以改好個伺服佢啦 .__.``
回復 支持 反對

同gm講啦~咁樣玩法愈黎愈多人唔玩...到時真係汁嫁啦
回復 支持 反對

同gm講啦~咁樣玩法愈黎愈多人唔玩...到時真係汁嫁啦
呆"小鬼﹐ 發表於 27-5-2009 22:20

汁又唔會 , 不過人流會少左好多
隻game本身唔多人 ,再走d走d變左單機game
回復 支持 反對