查看: 55402|回復: 97
收起左側

[攻略心得] 【原創圖文教學心得】速升40等級 !

開幕文:
如果要做中華英雄的話, 以下:
第一: 足夠藥水練功。
第二: 該怪物不可以高於你六等級以上。
第三: 懂連技。
這遊戲最注要是做【任務】, 打怪其次。
該圖中的帳號不是40等級, 但我己經向幫會中的48等級人士收穫得到的資訊,
如果要轉帖的話請在主題中打上【轉帖】這兩字, 謝謝合作。

升1至19等級:
不斷做任務, 因為這遊戲最注要是做【任務】, 打怪其次。

升20等級:
多數玩家都會卡在19等級中, 因為所有任務都己經做齊了,
還未升得到, 所以建議打這個練功。(圖)
按圖放大:

升21至29等級:
還是這句話吧! 不斷做任務, 因為這遊戲最注要是做【任務】, 打怪其次。

升30等級:
會卡在這個等級中, 因為所有任務都己經做齊了,
還未升得到, 所以建議打這個練功。(圖)
按圖放大:

升31至40等級:
現在好練得多, 但每次都會卡在【31、33、35、37、39】等級中,
所以如果卡在這個等級時, 我會建議打這裡。
這個是絕小人知道的超級好的練功地方【菁英40】, 一隻怪物己經有200經驗!(圖)
按圖放大:

在裡面的怪物還高血的, 但攻擊力很小,
還會自動打你的。
按圖放大:

連擊!

最後送上對遊戲的表情:

回復就是對我的支持!
回復

多謝大大
回復 支持 反對

不用啊
回復 支持 反對

菁英40
請問點入?
回復 支持 反對

圖3中點這個人物進入。
回復 支持 反對

版主版主 .. 19lv係唔會卡 ...
係29lv先會卡 .. 19lv雖然無哂主線任 .. 但仲有好多支線任 ...
去到29lv 我係爆60% 去打 .. 1個鐘左右就30 ..
30之後去到35lv就開始卡 .. 日日只能做天機任 .. 活動 .. 每日任, 副本黎升 ..
一到40lv又可以開始爆升架喇 =]
回復 支持 反對

版主版主 .. 19lv係唔會卡 ...
係29lv先會卡 .. 19lv雖然無哂主線任 .. 但仲有好多支線任 ...
去到29lv 我係爆60% 去打 .. 1個鐘左右就30 ..
30之後去到35lv就開始卡 .. 日日只能做天機任 .. 活動 .. 每日任, 副本黎 ...
▊▎Tornado 發表於 29-7-2009 06:56

放心, 公測唔會再係咁- -
回復 支持 反對

7# 我要咀咀

get 唔到你既意思 .. 你意思係咪公測比較易升 ?
回復 支持 反對

7# 我要咀咀

get 唔到你既意思 .. 你意思係咪公測比較易升 ?
▊▎Tornado 發表於 29-7-2009 07:16

更難升, 網龍所有遊戲也是封測最易升的, 但公測超難升。
回復 支持 反對

9# 我要咀咀

再難升咪又係咁升 lol
封測玩過既 ... 公測玩都可以順一D
唔駛覺得咁難 ..
回復 支持 反對