打印 上一主題 下一主題
收起左側

【香港國際|Every-One|伺服器】<<千其吾好玩

我都講得有d亂= =
講返清楚
假設樓主做左admin 入場既係班細路 樓主比細路殺左
樓主就係個咪到 講左成幾句粗口 佢地受唔受得起?
SASEKE 發表於 3-9-2009 17:24

點解我一定要用咪講野- -
我吾會用咪
放且
未試過e個情況
回復 支持 反對

- - admin 係管理伺服器 入面玩家
你有冇見過online game gm 出黎串人

我都好討厭D 細路仔 亂開MIC 講野
特別身為ADMIN 既玩家
有時好鐘意開MIC傾 自己私事

------------------------以上個人經磋------------------------
回復 支持 反對

- - admin 係管理伺服器 入面玩家
你有冇見過online game gm 出黎串人

我都好討厭D 細路仔 亂開MIC 講野
特別身為ADMIN 既玩家
有時好鐘意開MIC傾 自己私事

------------------------以上個人經磋--------------- ...
哈你波凸 發表於 3-9-2009 20:31

佢地以為用咪講野好威咁.~以為人地冇
有d買左個咪又興奮過頭
一句講哂.佢地仲未學識控制情緒
回復 支持 反對

佢地以為用咪講野好威咁.~以為人地冇
有d買左個咪又興奮過頭
一句講哂.佢地仲未學識控制情緒
Mr、蛋 發表於 3-9-2009 22:12

之前系吾知咩ser
d細路話
''丫 點解d人吾用咪架呢 系咪無咪呢佢地 吾系連一個咪都買吾起掛 我屋企樓下10蚊都有個啦''

吾用咪吾代表無咪- -
回復 支持 反對

之前系吾知咩ser
d細路話
''丫 點解d人吾用咪架呢 系咪無咪呢佢地 吾系連一個咪都買吾起掛 我屋企樓下10蚊都有個啦''

吾用咪吾代表無咪- -
kan456 發表於 4-9-2009 18:27

樓下10蚊有個又點= =
係唔係成年先有得買(新年派利是)
我一日食麥當當都有20蚊多左= =
撤退 講完啦個post @@
回復 支持 反對

我之前進過,垃圾SER
回復 支持 反對

你們好,我是他們的其中的一個團員(現在不是啦),我本身就唔多用咪(別把我當成是他們),不過我真係頂唔到過團長同某d團員.
個團長:第一,認為開左ser就大哂/開外掛(3D)/好色(把一名女團員的感情拿了,好像不到1星期定1日)/叫人唔好用外掛,唔好亂用amxx,但係最常用的adm就是他.
          第二:我叫他教我開server.他問我:你會唔會走團,我教用你後,我說:不會.但當我開左ser時,就炸我ser,係M群到唔認,但係得番我同他,他就說: ok u win.這是什麼意思??是否認了?我沒有理會他.
某D團員: (例如:gun1)爆咪(<---我十分不喜歡,平時都冇咩野,但係過時係到test人,係到唱歌....你們話好唔好笑??,我就打no say la,test ar.但係他給我的反應是更加大聲,我就運用adm權把他kick了出去,但他就狂重入,當過test完左後,我真係頂唔到.我超大聲地說,你好煩之類,結果我呀媽都話他煩到嘔...)
大家話..
有這樣的團員加上有這樣的團長這樣的團會如何啦..
回復 支持 反對

你講果個女隊員係 838
係1個月的時間牙
838 果時有同我地 abyss 團的 人講的
之後你地團就比我地abyss封殺啦
回復 支持 反對

請問e個server係咩IP?
回復 支持 反對

我都同意樓主既睇法...
回復 支持 反對