查看: 3574|回復: 27
打印 上一主題 下一主題
收起左側

1000 蚊 俾 人 模 ( 包 你 笑 死 )

關閉 [複製鏈接]
從前有一間公司 . 裡面有一個老闆同女員工.

有一日收工.個老闆同個女員工講.你可唔可以俾我摸下你.

我會俾1000你.我會丟1000蚊落地下.只要你執起果1000蚊我就會停止模你.

咁岩.呢個時間.個女員工既男朋友.就上左黎公司接佢女朋友.

俾佢聽到曬佢老闆同佢女朋友既對話. 咁個男朋友就同條女講.

都幾底喎.只要你快d執起果1000蚊.就唔洗俾佢模啦.

咁好賺.點解唔做啊.咁個女朋友諗諗下又覺得幾岩.

之後佢就應成左個老闆. 不過老闆就講左句: 「條件係叫佢男朋友,離開公司」

要你公司樓下等佢.跟個個男朋友就乖乖地咁落左去樓下等佢條女.

走既時候.佢千叮萬屬.叫個女朋友要快d落黎 .

點知等啊等.......

等....啊等.....

等.....

等.....等......等......

等.... 等...... 等......等......

左10分鐘佢女朋友都未落黎 ...

佢就好嬲咁打電話俾佢女朋友問...做咩咁耐仲唔落黎咖....

我係到等緊你咖...你想俾人模到幾時咖..... 勁嬲.

跟住佢女朋友就講左句野.....

女朋友話 : 「頂~~~我老闆將果1000蚊唱曬1豪子啊.我執左10分鐘先執到10蚊咋。」
佢男朋友聽完. 即場激暈左 ..
回復

笑左留名...
成萬個一毫子...執死佢...
回復 支持 反對

聰明既話就用工具ma~例如垃圾鏟...
回復 支持 反對

笑左........笑左!!!

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
derekchan -5 呃Post/無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

笑囧a_____a得閒樓主你又試下
回復 支持 反對

1萭個1毫   汁到天朝都未汁完
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

咁卑鄙既..汁哂都拎唔走啦- -`+