打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] -`°簽名圖小商店ζ;<3 *開門大吉 BY木木,霖霖

話說 應該收佢地樂點 [[onion_31]]
回復 支持 反對

申請表: 樂古id : tt19952000 自備簽名圖: 附件有關文字: 右下要我遊戲名豬仔包乂丫念文字有關字樣: 是但要求文字顏色: 黑色遊戲名稱: 豬仔包乂y念
幫我cut一下大細-  -順手cut埋個左上角個60355658 ...
tt19952000 發表於 9-10-2009 08:27 PM

放心,攪得店.[[onion_55]]
回復 支持 反對

黎了黎了~

eddy_3 發表於 9-10-2009 20:18

唔該哂  thank you so much
回復 支持 反對

-.-我整的動態圖片
比佢地複雜~當然會收樂點了[[onion_55]]
回復 支持 反對

樂古id :gordonl9706
自備簽名圖: 想要你果張自由
有關文字: 唔該我想左上係我團'朋友'既名 右下要我遊戲名 搞笑大王二世祖的'笑'
文字有關字樣: Edwardian Script ITC
要求文字顏色: 白色
遊戲名稱: 搞笑大王二世祖
回復 支持 反對

申請表:

樂古id :  tickychan2
自備簽名圖:
有關文字: 左上角osER,右下角:CrazyLok
文字有關字樣: 02字樣
要求文字顏色: 紫色
遊戲名稱: CrazyLok
回復 支持 反對

申請表: 樂古id : tt19952000 自備簽名圖: 附件有關文字: 右下要我遊戲名豬仔包乂丫念文字有關字樣: 是但要求文字顏色: 黑色遊戲名稱: 豬仔包乂y念
幫我cut一下大細-  -順手cut埋個左上角個60355658 ...
tt19952000 發表於 9-10-2009 20:27

回復 支持 反對

======================================
申請表:

樂古id :david3412
自備簽名圖: 圖既網址(唔明??!)冇圖><"..
有關文字: 唔該我想左上係go for freedom ,流星freedom 右下要我遊戲名 david高達
文字有關字樣: Edwardian Script ITC中文士但.
遊戲名稱: david高達
http://www.hacken.cc/ss/index.php/action-viewthread-tid-231445
Gundam Seed Destiny 06.jpg都正
===========================================

回復 支持 反對

有關文字: 唔該我想左上係我團'朋友'既名 右下要我遊戲名 搞笑大王二世祖的'笑'
文字有關字樣: 草d好d,最好5好正階
遊戲名稱: 搞笑大王二世祖 ...
gordonl9706 發表於 9-10-2009 08:34 PM

唔可以用樓主所用的圖-0- 對唔住
回復 支持 反對

文字有關字樣: Edwardian Script ITC
遊戲名稱: 搞笑大王二世祖 ...
gordonl9706 發表於 9-10-2009 20:34

SORRY
我同木木的簽名不能重複的~_~
回復 支持 反對