查看: 2350|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我張display壞左 想換第二張.... 加左d野....

我電腦係咁樣

雙核 intel  e5300 2.60x2
板:技+...EP43 US3L
RAM:Sansumg 2條1G (pc2-6400{400MHz})
牛:技+  550w................d帶好型仔架
壞左既display: 富士 8500gt 512mb

張display因為裝左drive 開機  入到window時 閃到眼都花埋
唔裝drive先入到桌面...不過好疾........同10年前d電腦無咩分別

睇下邊...8f
回復

補返...我個機箱係白色大機箱.........可以放到GT220果D架-.-不過無咁多錢--'
回復 支持 反對

4830而家無乜貨架喇...有都係幫人清埋貨尾
要a卡的話一係4670一係4770
Sapphire藍寶石 HD4670 PCI-E 512MB DDR4          HK$ 540.00         
Sapphire藍寶石 HD4770 PCI-E 512MB DDR5          HK$ 765.00         
大約呢個價喇,600蚊就睇下腦場有無....
回復 支持 反對

其他牌子 600樓下有咩好介紹??

有人話gt糸烈好過hd...........''

都想知gt有邊隻好..................................都係600下'
回復 支持 反對

回復 支持 反對

4830而家無乜貨架喇...有都係幫人清埋貨尾
要a卡的話一係4670一係4770
Sapphire藍寶石 HD4670 PCI-E 512MB DDR4          HK$ 540.00         
Sapphire藍寶石 HD4770 PCI-E 512MB DDR5          HK$ 765.00         
大約呢個價喇,600蚊就睇下 ...
03111 發表於 13/10/2009 09:46 PM

a卡未用過  唔多認識..

有冇n卡介紹???

仲有一問: a卡既型號係HDXXXX??
              N卡係GT果D???
回復 支持 反對

HIS HD4670 PCI-E 1GB DDR3 IceQ  
HD 4670 / 1GB DDR3 / PCI-E
Chipset: HD 4670  
Memory: 1GB DDR3  
Interface: PCI-E  

想買e張...今個星期6會出ssp買................唔知好唔好呢'
回復 支持 反對

板主............

我電腦用
HIS HD4670 PCI-E 1GB DDR3 IceQ HK$ 580.00

Grandmars天揚 HD4650 HDMI PCI-E 512MB DDR2  HK$ 500.00

邊張可以配合好D??
回復 支持 反對

8# @nickytam@ 4670同4650有一段距離....如果係轉就用4670喇~
回復 支持 反對

唔知張iceq.....有冇價講xd""
回復 支持 反對