打印 上一主題 下一主題
收起左側

TiG SER-.-還我一個公道 ! :(

關閉 [複製鏈接]
TiG SER-.-還我一個公道 !

頭先..玩個TiG SER #10   27020個zp SER..

連續做左2次炮王..跟住第3場..變左屍..玩玩下變左人王..算啦..冇人話我..

跟住投票轉左map...照玩啦=]玩左1分鍾..又抽中我做炮王<----碌到我自己都唔信-'

跟住d人開始嘈=]又話要kick..又話要ban..結果唔夠20秒..比admin投票封禁左15分鍾.,.

講真..完全係運氣囉..成日講咩bug..cheat..搵到有變王既bug/cheat我咪話你地叻囉..

得個講..又唔係真係親眼見到人地用cheat..完全只係運氣..連續3次炮王1次人王..唉..

其實會唔會係佢個ser入邊有資料錯誤搞到有個bug-.-?
回復

應該係畀人voteban
回復 支持 反對

admin投票封禁左
voteban係冇得怪admin的
===========<此線以下為亂up>
仲有,我識得bug王的
唔好用bug唔到既理由扮冇bug
回復 支持 反對

基本上我試過連續4次炮王

之後連續3次人王 再出多2次炮王

我只可以講係-6
回復 支持 反對

係比人voteban..

講真=]完全係-6囉..就算我bug左比人voteban都無可否認..比人voteban係抵嫁啦..如果用bug既話

旦事實上..就係我冇用bug囉....食左個死貓
回復 支持 反對

比你昆果個洗唔洗還人地一個公道?(cso)280g點?
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
回復 支持 反對

比admin投票封禁左
voteban係冇得怪admin的
===========
仲有,我識得bug王的
唔好用bug唔到既理由扮冇bug
ysh021003 發表於 25-10-2009 17:08

你係到扮識得 bug 王咋...咁多人識得bug王比你條友Ban哂啦!!!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對