打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家請入~~ & 幫手出張好既 list,(>5000)

我聽日想 砌部機,  你係唔係幫人 陪幫料+上門砌機+裝埋windows xp  果d???
我想你幫我  (如果ok 既話 pm 我, 我比電話你)   

唔該幫手出張list : ..."

要求:   要耐用,火牛要夠力&靜 , 不超頻
我仲要睇 高清tv,  
-
主要上網,睇片,,  其次就係打機/
$5000 內,    性價比高

唔該大家~~  

ps: 我唔識電腦 d 野,,,
回復

好惡
版主請入[[onion_25]]
回復 支持 反對

好惡
版主請入[[onion_25]]
hkopenc045507 發表於 25-10-2009 22:41

唔係都入得-.-:"
改左-,-~!
回復 支持 反對

AMD PHENOM II X4 955 HDZ955FBGI CPU [AM3] BOX 盒裝 HK$ 1338.00
MSI 770-C45 AMD 770,DDR3, ATX M/B HK$ 470.00
G.Skill F310600CL8D4GBHK DDR3 1333 4G Kit (2Gx2) 連藍色散熱片 HK$ 660.00
Grandmars天揚 HD4850 HDMI PCI-E 512MB DDR3 HK$ 720.00
Seagate 500GB ST3500418AS SATA II/16MB HDD HK$ 367.00
Pioneer DVR-S18LBK 22X DVD Writer /Label Flash/SATA/ 黑色 盒裝 HK$ 206.00
Cooler Master RS460 Real Power Pro 460W 80 Plus 火牛 HK$ 440.00
COOLER MASTER CA-RC334KK Elite 334 ATX Case 全黑色 HK$ 245.00
AVerMedia AVerTV Super DMB750 DMB-TH PCI-E TV Card 高清數碼電視接收卡 HK$ 310.00
Labour人工 HK$ 150.00
Total $4906
回復 支持 反對