查看: 23899|回復: 60
打印 上一主題 下一主題
收起左側

最冷門既一轉主:神女(明女一轉)小小心得同介紹(加左片)..

明女介紹:
佢比我既感覺係補血版日女加無攻擊力既台男主
同日女一樣都係令女0.0身材緊係好好多LA-_-不過件衫就衰過其他女主-_-''
-----------------------------------------------------------------
明女前後側面既樣...

技能介紹
星天再生:指定人物..係一定時間內不停咁恢復體力。
----------------------------------------------------------------------------------------
特性強化介紹
再生強化:增加1點特性點數,可增加星天再生的治癒力(智力 x 20%)
持續強化:增加1點特性點數,可增加2秒星天再生的持續時間。
-----------------------------------------------------------------
本人加點方法係全mp(MP(LV+200))...因為MP愈高技既補血量就會愈多..
特點我加左5點持續強化其他加左再生強化
升LV方法:我諗得個吸-.-可以好似升普通主咁升既- -
主要功能:就係補血- -
優點:補血快過平2補血量多過平2同埋可以補到開左鐵壁既權2
缺點:完全冇攻擊技能同埋補小量既血係好浪費MP
佢既放技距離:請睇圖吧-_-

補開左鐵壁既權2

打怪時要注意既地方....
唔好似佢行到咁前就唔會有事-_-
E加送上技能片段-_-(因為我要開FU先叫主上前)

<<完>>(可能會更新)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
Tai Wong + 20 終於有人出教學

查看全部評分

回復

頭香~我係最早知既!~明女正係補血..我都想轉..因為佢把武幾靚=.=你2本無想比左隻祖食?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
私人影片-- 囧
回復 支持 反對

私人影片-- 囧
simonAQAQA 發表於 31-10-2009 23:24
你都睇唔到?我睇唔到= =
回復 支持 反對

頭香~我係最早知既!~明女正係補血..我都想轉..因為佢把武幾靚=.=你2本無想比左隻祖食?
(Lap) 發表於 31-10-2009 23:19

把武我想收都收唔到-_-
私人影片-- 囧
simonAQAQA 發表於 31-10-2009 23:24

轉返-.-
回復 支持 反對

把武我想收都收唔到-_-

轉返-.-
爻爻爻 發表於 31-10-2009 23:25
喔@@一開始明女咪有囉=]
回復 支持 反對

謝謝分享..
我想睇權2 屈冰狗-_-
回復 支持 反對

版主咁快加分=.=呢排都冇乜點見過超版-.-.其實我覺得明女真係冇乜用=.=
回復 支持 反對

版主咁快加分=.=呢排都冇乜點見過超版-.-.其實我覺得明女真係冇乜用=.=
(Lap) 發表於 31-10-2009 23:32

的確冇咩用- -
謝謝分享..
我想睇權2 屈冰狗-_-
ivan3116 發表於 31-10-2009 23:27

遲下加片=/=
喔@@一開始明女咪有囉=]
(Lap) 發表於 31-10-2009 23:25

我一開始唔係-.-
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
爆狗符 仲洗補血咩-,-