打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 傳說中的3xxx 攻劍 18lv的

我都有一把~ 不過得+8~
回復 支持 反對

爆裝有兩種的吧..
降1級,降至0級,和裝備不能使用
守護石只能守  降1級和降至0級
裝備不能使用的要再買點品還原orz..
回復 支持 反對

即係防跌防爆石

依家黑橙係比d甜頭你地

遲d公測要玩到咁ga野

玩到你傾家蕩產都仲得
ZXAvent 發表於 15-11-2009 23:43

韓國都係要用點= =
回復 支持 反對

即係防跌防爆石

依家黑橙係比d甜頭你地

遲d公測要玩到咁ga野

玩到你傾家蕩產都仲得
ZXAvent 發表於 15-11-2009 23:43

應該唔會既... 不過橙橙就真係難講....
  強化果到有一格   灰左  
應該係用黎加  機會.......  

(  有人加到 1 1 ..... 台灣 ...... )
唔會爆咩??上到幾多lv開始會爆?
玩完啦 發表於 15-11-2009 23:37

+ 5  之後就好難上 如果咩都唔加.....
+6 唔放野上到 但好浪費 石頭....
+ 7  ...... 你可以試下唔放點石... 會變 + 0 同降   
+8  e 個係一個 最難過既時間....  上上唔到....  係咁無反應 同封裝....
       封左裝都解封 999 點一個....
+9  e到最正  好命可以一下上到 唔好命就真係......   手抽根無放石就公喜曬~
      解封 封到你火............  
+10  你可以試下再上我無心再上......  有人得左話說......
回復 支持 反對

我想問下把野幾多個洞同埋一般石可以打到咩值= ="
我諗系吾系2個洞同埋廢石屬?

因為你高攻但系低命中/冇技術都系冇乜用- -
不如要高爆/高速/高閃/高命中/長爆seed- -

附加屬性先系把劍既靈魂...
回復 支持 反對

+ 5  之後就好難上 如果咩都唔加.....
+6 唔放野上到 但好浪費 石頭....
+ 7  ...... 你可以試下唔放點石... 會變 + 0 同降
雲。白色的 發表於 16-11-2009 12:34 AM

一沖上+7,一陣放學拎點沖佢上11
回復 支持 反對

我想問下把野幾多個洞同埋一般石可以打到咩值= ="
我諗系吾系2個洞同埋廢石屬?

因為你高攻但系低命中/冇技術都系冇乜用- -
不如要高爆/高速/高閃/高命中/長爆seed- -

附加屬性先系把劍既靈魂... ...
leehoihin 發表於 16-11-2009 07:01

你要明白e + 只係封測........
長爆 seed .... + 既都係幾秒....
高爆 比盡你 + 3.0 ....
高速..... e 個唔係我唔想.....
高閃....  比你閃到理傷.....魔傷呢 =.=?
高命中......  我其他 裝有+ ........

屬    佢係本身有既 把把野都會係一樣......  
你所講既洞 .....  我識既唔多同時唔知有定無....
如果你要領 21 定 22  lv   唔記得  既劍 用黎比 ....  

高出都唔係太多 2.0 速 定 1.5  
                    爆都係 2.0   
唔會差好遠 ...
主要都係你點裝果到睇你下你中意玩咩....
我玩全速裝

一沖上+7,一陣放學拎點沖佢上11
leehoihin 發表於 16-11-2009 07:01

加10 上加11 用唔到石   自己小心~XD
希望 大大你成功 ...... 話說....  現在是內測.....
回復 支持 反對

你要明白e + 只係封測........
長爆 seed .... + 既都係幾秒....
高爆 比盡你 + 3.0 ....
高速..... e 個唔係我唔想.....
高閃....  比你閃到理傷.....魔傷呢 =.=?
高命中......  我其他 裝有+ ........

雲。白色的 發表於 16-11-2009 07:44 AM

天生屬我冇野講,系勁系廢一眼就見
洞 = 魔法石欄位,呢個先系重點

長爆 seed .... 金武7秒定8秒 紫武3秒
高爆  金武用一般都上到5%紫武3%
高速..... 你出手快,人地想CUT技都CUT吾到
高閃....  呢個呢- -系比你CUT人技用
高命中......  打閃裝人要用到.

咁我沖+10算= =""
原來+11吾用得石= ="
回復 支持 反對

哇  強裝一件
回復 支持 反對

哇......好鬼死凍呀....

+11係有...韓國46魔杖  不知何來的毅力
回復 支持 反對