打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《夢幻古龍》OB活動之一:武林秘笈滿遍夢古

夢幻古龍+oil!!!
回復 支持 反對

支持
希望抽中我啦@_@
夢古都唔玩...世上仲有咩好玩過夢古@_@?
回復 支持 反對

1# HiMsPaCe

夢幻古龍, 絕對是2009年武俠online壓軸大作, 有易於上手的回合式玩法, 有華麗悅目的招式, 更可憑自己陣法上的喜好, 將合組實力上大幅提升, 使戰鬥更見精釆, 而內裡各位取材自古龍大作裡的風流大俠, 皆活靈活現, 配合古龍百科, 使廣大玩家們置身其中, 無不深深髒會這武俠時空。
回復 支持 反對

香港夢幻古龍是第一..人物Q...技能非常華麗...操作簡單....無數怪物.....陸小鳳,楚留香,花無缺將會一一呈現給我們看到,還有多種職業..門派任一選擇....活動又多..樂也融融..任務特別..大量同伴...任揀....GM還會阻止外掛...阻止擾亂遊戲的平衝及找出bug盡快改善遊戲品質,故事好....又有內掛供給我們沒空的時候掛機....令我們能盡用每一分一秒。回合制好好玩...我地都已經玩夠拉..你地仲唔黎.....快D拉!!可以找到好多朋友嫁...找埋你地的朋友拉!!!!!!!

我希望能有 ........拜託........
回復 支持 反對

《夢幻古龍Online》
同伴的技能多數呢...[[bao_48]]
還有其他技能十分完美...[[bao_31]]
其他人物Npc十分可愛...[[bao_30]]
回復 支持 反對

夢幻古龍好好玩啊,公仔得意,招式又多,又有隨從,大家多多支持
回復 支持 反對

好好玩呀 一定要抽中我呀
回復 支持 反對

阿明:『你仲未玩夢幻古龍ONLINE!?....
咁對唔住喇.....我同你之間冇話題了』

阿軒:『今晚既活動冇預你啵...點解?因為我地諗住去網吧一齊打夢幻古龍ONLINE...你都冇玩...去黎做咩??』

阿葛:『咩呀..你同女朋友嘈完黎....喂喂....轉頭打比你呀....打緊夢幻古龍ONLINE沖緊LV呀....』

阿晴:『對唔住呀....我夜D打俾你呀BB....我要打夢幻古龍ONLINE呀....佢9點至10點有雙經呀!!!』

唔想同朋友女友冇話題??得!!!加入夢幻古龍ONLINE....包你同朋友女友無限話題!!!!!
仲等!!!!因住冇朋友呀!!!!!!
回復 支持 反對

夢幻古龍唔駛愁,大俠美女伴你遊。
回復 支持 反對

夢幻古龍,玩家人數一日多過一日~
回復 支持 反對